LPG detektor rozhraní k 8051

R

Raju_epigon

Guest
Vážení,

Dělám projekt využívající LPG detektoru.Musím rozhraní LPG detektoru 8051.může mi někdo pomoct, jak se rozhraní LPG dector na 8051 a poslat mi obvodu digram také.

a průvodce mne, který senzor je nejlepší pro tuto, která k dispozici také v Tamilnadu.S pozdravem,
RB Raju

Kompletního testována sada detektoru LPG s kontakty relé pro výstup je k dispozici na www.united77.com/projects.htm .Ty se pak mohou připojit kontakty relé pro rozhraní vašeho 8.051 obvodu nebo použít optočlen místo relé.Sada obsahuje schemtaics, popis s jedním PCB montovaných pracuje na 12 V AC / DC.(Napájecí zdroj není součástí dodávky) .. Na zdraví

Ale oni nemají prodávat zdrojový kód nebo hex soubor s KIT.Říkají, že budou jen poskytnout relevantní soubor, ale v případě, jakým způsobem může začátečník udělá, žePřidáno po 1 minuta:Dále bych se chtěl zeptat, které mikrokontrolér přichází s spálený program, nebo ne

pratyathedon napsal:

Ale oni nemají prodávat zdrojový kód nebo hex soubor s KIT.
Říkají, že budou jen poskytnout relevantní soubor, ale v případě, jakým způsobem může začátečník udělá to.
Dále bych se chtěl zeptat, které mikrokontrolér přichází s spálený program, nebo ne

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back