@ ltera Max II a qu (at) rtus - pomoc při nástroje potřebné!

T

ted

Guest
Nazdar,

Já jsem s využitím volného verze @ ltera Max II plus a pracuje na projektu pro ACEX1K50.Konstrukce zapadá pěkně s dostatkem volného zdroje.Načasování je bit když na několika místech, takže jsem pouze o načasování, není prostor.

Projekt je napsáno ve VHDL, a proto mám jen omezené kontroly o tom, co je opravdu generována (podle Leonardo Specrum na prvním místě).

Nicméně, montér v MAX II plus se koná vše přímo stupidní místech, často na maximalizaci prodlení.Samozřejmě,
mohu opravit do určité míry v floorplan editor, ale při používání tak-zvané qu (at) rtus montér možnost, nelze stanovit pro umístění buněk / LUT úrovni.Existují nějaké sestup způsoby ovládání montér a získejte čipovou peform to je to nejlepší?Má qu (at) rtus možná udělat lepší práci a umožní lepší manuální kontrolou?

Dalším problémem je fanouts.

slow.

Zdá se, že na ACEX1K jeden z fanout možná až 6.8 je dost rychlý, ale na větší fanout se rychle dostává velmi
pomalu.Vzhledem k vysoké abstrakce ve VHDL není snadný způsob, jak vím z vynutíte vytvářející paralelní (nadbytečný) logiku, takže fanout je veden na dostatečně nízké úrovni jednotlivých buněk, aby urychlila logiky.

Nějaké dobré nápady, někdo?

Pokud chcete vytvářet redundantní logiky vždy, myslím,
že jediný způsob, jak říct syntezátoru tak učinit pomocí LCELL primitiva.Bude to však učinit kód méně přenosné.Metoda (přebírá signál 'původní', musí být zdvojený):knihovna @ ltera;
use@ltera.all; (není 100% jisti, zda to je správné)
, orig_dup1
);

LC1: LCELL přístavu mapy (originál, orig_dup1);
, orig_dup2
);

LC2: LCELL přístavu mapy (originál, orig_dup2);

....Doufám, že to pomůže [/ i]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back