@ ltium Designér: Vytvořit PDF, který ukazuje složku umístění?

J

JohnG300c

Guest
Dobrý den, jsem s některými deskami smontované a PCB dům chce ověřit, že si místo, soubor je v pořádku.Jsou s dotazem na PDF, které jsou zobrazeny všechny složky místo na palubě.Nenašel jsem takovou možnost v @ ltium Designer.Může mi někdo dát nádechem?

Díky,
/ John.

Co hledají, se nazývá montáž tažného.Můžete si vytisknout jednu z OutJob souboru, nebo ze souboru>> Montážní Výstupy>> Obrázky shromáždění.

Díky domu tř.Problém je v tom, že komponenty, které jsou zhruba 100 oddělení kondenzátory podle mého FPGA.Tyto nemají žádnou hedvábné obrazovce přehled, jen polštářky.Vzhledem k malé rozměry, které také nemají žádnou designators (C1, C2, atd.).Předpokládá se, že
jsem pomocí tří typů oddělení kondenzátory, všechny s různými stopy, že by pouze části zapadají do správné polohy.

Byl jsem za předpokladu, že si místo souboru by stačilo, aby místo oddělení kondenzátory.Jak je to normálně zacházet?

Ty jsou správné, že umístění je obvykle manipuluje prostřednictvím si místo souboru.Pokud používáte několik různých hodnot obchvatu čepice s různými stopy, snad vše, co potřebujete, je detailní pohled na spodní straně desky pod FPGA, který ukazuje kondenzátor stopy.

Můžete to udělat v PCB Editor by obracející na palubě, přiblížíte na vhodnou velikost, a pak vyberte možnost "Print Screen kraje" z tiskového příkaz menu.

hi domácí,

am novým @ ltium.Začal jsem smerovací mé rady.Chci udělat nějaké body manually.so jsem čtvrtletí moje deska ručně.Teď chci použít autorouting možnost.
zatímco děláš manuální směrování, i rozděleno na rovinu síly a země.
problém je nástroj dostane pověsili až když jsem použít autorouting na tomto částečně udělat palubě.

Chci manuální směrován část desky se nenarušenými, (v každém případě) a nástroj k tomu autorouting na zbývající palubě.

Můžete mi prosím pomoct s tímto.coz jsem již strávil mnoho času na to, ale nemohla najít stopu.

pozdravy
skr

Díky House kočku.I skončil výběru různých typů komponent v PCB editor, přičemž snímky obrazovek a poštovní jpgs.To se zdálo být nejjasnějším způsobem, jak zjistit neoznačena složek.

Děkujeme za vaši pomoc.

ssankurathri napsal:

hi domácí,am novým @ ltium.
Začal jsem smerovací mé rady.
Chci udělat nějaké body manually.so jsem čtvrtletí moje deska ručně.
Teď chci použít autorouting možnost.

zatímco děláš manuální směrování, i rozděleno na rovinu síly a země.

problém je nástroj dostane pověsili až když jsem použít autorouting na tomto částečně udělat palubě.Chci manuální směrován část desky se nenarušenými, (v každém případě) a nástroj k tomu autorouting na zbývající palubě.Můžete mi prosím pomoct s tímto.
coz jsem již strávil mnoho času na to, ale nemohla najít stopu.pozdravy

skr

hi domácí,

Používám ltium @ verze 6.desce rozměry jsou asi 3x4 cm.
sítě jsou asi 90.
Doufám, a mám dotaz.
Udělal jsem jeden-čtvrté desky ručně.Teď chci udělat Zbývající desky auto-směrován.
jak to udělat?

V auto-cesta, i kontroluje možnost zamknout pre-tras.Když řeknu 'zavěsí',
myslím, že je čas v minutách přičemž na začátku trasy.

pozdravy
skr

To
je docela malé penze.Mělo by se cesta poměrně rychle.

Pokud je to příliš dlouho na začátku, to by mohlo znamenat, že jste nastavili váš návrh pravidel se tyto mezní hodnoty, že se potíže s autorouter nalezení cesty.Ostatní věci, které mohou způsobit, že se to nepodaří autorouter je nedostatečná a "keepout" obrys kolem vnějšího okraje vaší desce.V autorouter potřeby, které se říct, že to, co se limity pro routable oblasti.

První věc, kterou byste měli udělat, je zamknout váš preroutes, jak jste to udělali.Můžete také chrání vaše preroutes tím, že na trase sítí v čisté třídě, a pak psát směrování vrstvy konstrukce pravidlo, které přiřazuje že čisté třídě do žádné vrstvy pro směrování.

Pokud máte keepout obrys, který jste nastavil pravidla designu s přiměřenou vzdálenost a směrování vrstvy pravidla a směrování strategie je rozumné, měli byste začít právě autorouter a nechá to být alespoň na chvíli vidět, co se stane.

Ahoj JohnG300c,
Ukázat označení v pdf, použijte Smart PDF v nabídce Soubor, klepněte na tlačítko Další tlačítko, dokud se dostanete 'Další záložka nastavení'.Kliknutím na 'Vygenerovat informační sítě' políčko.To bude vytvářet záložky pro složky designators a sítí.

Otevřeno vytvořili pdf, o 'záložku' panel, rozbalení všech položek a tam najdete designators a čisté titulů.Na výběr označovatel název pdf okně vyplníte pan do vybrané složky.

Doufám, že to pomůže

Nishal

R u mluvení 'chytrý'?
Smart PDF by @ ltium

Praxi ji viděli videoklip připojuje
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back