LVDS přijímač od Bonis papíru

R

rivercam

Guest
Ahoj,
Přál bych si, aby design LVDS recievr v 350nm technologií a dostal papír z IEEE do Boni.Zdá se, že hodně peple v tomto fóru diskutovat stejný papír mnohokrát.Jako první start za stejné spec na papír pro reciver design může někdo mi říct, jak najít poměr zařízení?

No, a to i někdo mi říct, jak začít design od spec?Iam zejména ne dostat návrh druhé etapy (západky) v tomto dokumentu a přístroj velikosti pro cross vázanou pair a diod spojených tranzistorů.Také přemýšlel, jak do velikosti až výstupní stgae aktuální hlady měniče.

Žádám vás prosím dejte mi tip, jak to udělat, abych mohl začít něco a může jít o něco zajímavého.

Díky předem

rivercam napsal:

Ahoj,

Přál bych si, aby design LVDS recievr v 350nm technologií a dostal papír z IEEE do Boni.

Ahoj ADSL,
Ano.Iam mluví o stejném kterou jste zmínil.mohl byste prosím, veď mě o tom, jak začít design za stejnou spec uvedené v dokumentu.

Děkuji

Ahoj,
může někdo pomoci mne až k designu přijímače pro LVDS v 350nm technologií.
Přál bych si, aby první start od návrhu uvedených v následujícím dokumentu."LVDS I / O rozhraní pro Gb / s-per-pin provozu v 0.35-μm CMOS"Rád bych design proces pro daný spec, říci totéž spec v tomto dokumentu.

Hlavně jsem potřebovat pomoc při hledání w / l rozměry a rezistor hodnoty operační zesilovač a západku.Pokud potřebujete papír mohu zaslat na email yur nebo můžete zjistit, že jeden z Google zdarma.

Díky předem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back