LVS s polštářky s AMS 0.35um (c35b4c3)

L

laoud

Guest
Zdravím všechny.Jsem dokončil uspořádání s padframe a já se pokusím spustit LVS, ale mám 3 chyby, všichni z nich se týkají podložky (IOPROP, IOALLVDD, IOALLGND).Chyby jsou o krátké lokátor.Má někdo představu, jak se připojit tyto podložky, kolíky nebo co mám použít na této top rozvržení buňky, které nemají problémy s polštářky.
Děkuji vám! 1

Obvykle u moci polštářky tam bude nějaké jiné energie globální dodavatelské linie, jako vdd3r!gnd3r!apod. Jedná se o poskytnutí dodávek na ochranu před ESD obvody nebo s jinými obvody uvnitř bloku.Pokud u zkontrolovat schéma vašeho bloku můžete vidět tyto zásobovací linky moci jsou connectede skutečným zásobovací trasy moc rád VDD!GND!s pomocí velmi malého odporu.To je zabránit chybu, která říká, že "Zkratovaný vnitřní sítě" v schematickém simulace.Ale když layout je vytvořen odpor je odstraněna a tyto vdd3r!gnd3r!atd. jsou shorted na podložku piny ti whichu připojení VDD!a GND!sítě.To může být důvod, proč givng to jako krátký ..

Takže v LVS v krátké lokátoru zjistit, zda tato chyba přichází bcoz o zkrat mezi řádky uvnitř bloku, nebo je to proto, že u nechtěně zkratovaným linky mimo polštářky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back