Má Hspice práci s Windows Vista?

A

amiralib

Guest
Dobrý den Nemůžu používat Hspice 2007,03 s Windows Vista! co mám dělat? někdo stejný problém? jde o

Zkuste nainstalovat pomocí kompatibility XP Mode. Měl jsem problémy s mnoha dalšími nástroji (OrCAD, Protel atd.), které nejsou kompatibilní s Windows Vista, a po instalaci se zvláštními způsoby, které nyní fungují správně.

Jak mohu nainstalovat je pomocí kompatibility XP mód? Můžete vysvětlit více?

Díky Nainstaloval jsem to na WinXP režimu .... Hspiceu Z pracovala .... ale Avanwaves ne ..... má to jiné řešení?

Myslím, že některé jiné programy mohou čerpat hspice simulace rusults! Je to možné?

Zkuste toto: otevřít HSPICE_version / bin složce, klepněte pravým tlačítkem myši na hspui.exe a zvolte Vlastnosti. Na kartě Kompatibilita pod úroveň oprávnění, klikněte na tlačítko "Spustit tento program jako správce" políčko. Opakujte tento postup pro awaves.exe. Poté, co jsem to udělal, to fungovalo pro mě. (Samozřejmě, musím říct, že "Povolit" na "neznámý program požaduje přístup k tomuto počítači" bezpečnostní zprávy, když jsem spuštění hspui.exe.)

Musím spočítat, jaká je hranice záběru hustotě Vs paměti RAM?

Dobrý den, vše, co jsem udělat něco pro instalaci hspice ve Windows Vista a fungovalo to první instalaci Hspice na vista 2.-Změna environmetal proměnných 3.-hspice nainstalovat na jiný počítač pracoval pod XP životní prostředí 4.-bin zkopírovat z počítače XP a vložte jej do Windows Vista 5.-to funguje zkuste to a řekněte mi

Zdá se, že tento problém souvisí s novou funkci Řízení uživatelských účtů Windows Vista.

Zdravím všechny ... Také jsem potřebují pomoc! Jen jsem nainstalovat hspice ver: 2008.03-i nainstalovat na notebook s OS Vista .. práce hspui ale avanwaves ne .. Nevím jak, aby to fungovalo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back