Mám validace chyby při používání HFSS může někdo pomoci

D

dragonhamada

Guest
Vážení,
Musím se naučit degin HFSS a začít se například na vlak do tohoto softwaru
poté, co jsem dokončil design našel jsem některé chyby při používání ověřovací nástroj
první i dont vědět více o exitation a hranice,
zde kopie i seznam chyb se
může mi někdo pomoci pochopit tuto chybu a jak jsem si s tím vypořádat?[error] Port'LumpPort1 ': integrace řádku musí být definovány pro koncentrovaný Porty. (11:19 17.srpna 2009)

[error] Port'LumpPort2 ': integrace řádku musí být definovány pro koncentrovaný porty.(11:19 17.srpna 2009)

[error] Port'LumpPort3 ': integrace řádku musí být definovány pro koncentrovaný porty.(11:19 17.srpna 2009)

[error] Port 'LumpPort1': port nemá definované terminály na to.(11:19 17.srpna 2009)

[error] Port 'LumpPort2': port nemá definované terminály na to.(11:19 17.srpna 2009)

[error] Port 'LumpPort3': port nemá definované terminály na to.(11:19 17.srpna 2009)

[error] Port 'P1': port nemá definované terminály na to.(11:19 17.srpna 2009)

[error] Port 'p2': port nemá definované terminály na to.(11:19 17.srpna 2009)

Děkujeme všem,
Eng.Mohamed

První sada chyb zahrnující koncentrovaný porty jen občas, ale také pro vlny porty.Při definování koncentrovaný port musíte definovat směr E-pole (IE napětí od 0 do nebo -).Čáru z vyšší potenciál nižší.Jestli je to vlna port, tlustou čáru, aby polarizace pole.

Nevím ostatní.Po nějaké bližší informace o vašem nastavení.Vlna porty mohou být definovány pouze na vnější povrch, například.To by mohla být chyba, já nevím.Post podrobnosti o tom, co se snažíte simulovat a / nebo kde / co jsou porty.

Díky moc Katko
Snažím se, aby simulovaly bandstop filtr, je příkladem Snažím se naučit simulovat HFSS
i zabývá filtrů v HFSS, a mám problém v okrajové podmínky a exitation zde i projekt na něm budou pracovat,

a díky za pomoc

Eng.MAHasanien
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Vypadá to na mě, jako byste měli odstranit přístavy a znovu je přidáte palců Proč je druhé pole vakua mimo hlavní části modelu?To bude pravděpodobně nebude fungovat, ani.

HFSS také dal mi několik chyb, které z vašich koncentrovaný přístavů překrývají.Když děláte novou nezapomeňte odstranit staré.Opět platí, že integrace linku musíte definovat, by měly být od vysokého potenciálu k nízkému potenciálu.Pokud používáte něco jako krmivo koaxiálního kabelu, například, by měl jít linii z vnitřní na vnější vodiče.Odstranit prvních 3 porty, které všechny překrývají P1.Také si objekt s názvem "Ground" je pole vakua.To by mělo pravděpodobně list PEC.

Jste si jisti, že chcete simulace se podívat na substrát, že velikost?To bude asi trvat dlouho.Co přesně se vám snaží najít s simulace?Někdo jiný pravděpodobně můžeme pomoci někteří se to také.

Podívej se kolem on-line, existuje mnoho, mnoho pdfs vznášející se kolem s vysvětlením okrajových podmínek a buzení ve všech různých verzích HFSS.Pokud chcete, aby substrát vyzařují, můžete použít PML na vyzařovací stranách a pak PEC pro rovinou vozovky, ale nejsem si jistý, co přesně chcete tady.Podívejte se kolem a najdete spoustu informací o v.11 Křídla / buzení.

Děkuji velmi mutch
Budu investegate můj projekt znovu.
mohl byste mi říct, kde najdu pdfs o okrajové podmínky a exitation
Pokud máte prosím pošlete mi
Thanks again

Pokud jste tak ještě neučinili, pokuste se změnit z 'řízený modální' řešení 'řízené terminálu' řešení.

Bbh2909 Díky za odpověď
Ale já jsem už na řešení 'Driven Terminal'

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back