Máte problémy dělat Xenon ignitor

P

pranaych

Guest
Jsme výstavbu ignitor pro obloukové 250W xenonové výbojky a v podstatě jsme se všechny komponenty kromě Bobina nebo cívky, jak je znázorněno na obrázku 1 CKT. V původním ignitor tento Bobina z kamene, jako polovodivých materail které mají showm jako cívky Bobina, může anyopne naznačují, co to cívka Bobina je a jaký materiál je vyroben of.I mohou posílat obraz cívky Bobina v případě potřeby.

Polovodičové? V žádném případě. Pravděpodobně feritu.

Rozhodně transformátor, takže pravděpodobně feromagnetické (feritové) materiál, jako etmabreu navrhl. Obvod pracuje tím, že poskytuje konstantní stejnosměrné napětí z usměrňovače (spodní strany 1). Obvod transformátoru v levém horním rohu se chová jako napětí akumulátoru. Jakmile napětí na vyrovnaly čepice je dostatečně vysoký, jiskřiště (SG) řídí a pošle aktuální puls do "Bobina" cívky. Toto centrum se závitem-coil / transformátor způsobí větší napětí zobrazí přes lampy terminálů, což je vysoké napětí pulsní potřeba udělat rozpis xenon a začít oblouku.

Rozhodně transformátor, takže pravděpodobně feromagnetické (feritové) materiál, jako etmabreu navrhl. Obvod pracuje tím, že poskytuje konstantní stejnosměrné napětí z usměrňovače (spodní strany 1). Obvod transformátoru v levém horním rohu se chová jako napětí akumulátoru. Jakmile napětí na vyrovnaly čepice je dostatečně vysoký, jiskřiště (SG) řídí a pošle aktuální puls do "Bobina" cívky. Toto centrum se závitem-coil / transformátor způsobí větší napětí zobrazí přes lampy terminálů, což je vysoké napětí pulsní potřeba udělat rozpis xenon a začít oblouku.
Díky moc, ale jaké feritu se podívat jako kámen se dvěma konci leštěnými jako poniklované metal.Can byste doporučovali mi něco.

Díky moc, ale jaké feritu musí vypadat jako kámen se dvěma konci leštěnými jako poniklované metal.Can doporučujete mi něco
ani ponětí.. Já bych jít podívat do nějaké jiné xenonové okruhy obloukovou lampu a zjistit, jaký druh hardwaru, které používají pro VN transformátoru.

Nevím. Já bych jít podívat do nějaké jiné xenonové okruhy obloukovou lampu a zjistit, jaký druh hardwaru, které používají pro VN transformátoru.
Díky moc pane!

Ok já jsem také snaží zjistit, feritové typ, ale do data bez luck.Hope můžete získat nějaké informace.

Materiál je Mn-Zn pro xenonové Trafo jádra Ballast. Tvar a velikost by měla být podle potřebného výkonu.

Materiál je Mn-Zn pro xenonové Trafo jádra Ballast. Tvar a velikost by měla být podle potřebného výkonu.
Mám feritové ale účastník není práce bez povrchové úpravy na vrcholu a my nejsme schopni zjistit, jaký druh nátěru je that.Kindly sdílet OME veiws o tom.

K dispozici je stříbrný povlak na obou koncích tyče feritové a pokud se slupkou tímto nátěrem pryč to účastník není práce.

Neslyšela jsem na to. Už jsem si několik Xeno bez problémů a samozřejmě i bez této speciální povrchovou úpravou. Můžete vyhledávat internet a podívat se výrobci návrhy a můžete najít spoustu věcí a různé způsoby, jak to udělat.

[Quote = tpetar, 1101049] Neslyšela jsem na to. Už jsem si několik Xeno bez problémů a samozřejmě i bez této speciální povrchovou úpravou. Můžete vyhledávat internet a podívat se výrobci návrhy a můžete najít spoustu věcí a různé způsoby, jak na to. [/QUOTE] Můžete mi doporučit mi něco, mám námořní aplikace to je důvod, proč jsem tak zejména o jeho spolehlivosti, jak chci k tomu jen, že design, který funguje bez problémů!

Jestliže máte mě vhodný materiál Bobina, není to feritové jádro, jeho else.Please něco naznačují.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back