T
triquent
Guest
Můj kurz projektu spec je: (nástroj používáme, je křemík soubor)
1) 2 párů destiček VDD VSS na čtyři strany, rozložené na obou stranách
2) Další moc na zemi polštářky sendvič hodiny pad v IO (pouze jeden pin hodiny v tomto zařízení)
3) Napájení je dokončen včetně IO kroužků
jak zařídit moc podložky je lepší pro vyšší rychlost?
1) Pokud mám zařídit VDD VSS & polštářky na každé straně?centru nebo rohu?
2) pro VDD / VSS podložky na sendvič hodiny podložku, mám použít dva VDD VSS nebo dva nebo jeden VSS & jeden VDD?, který z nich je lepší?
3) jak určit, kde mám umístit hodiny kolíky a další IO piny?aby byly co nejblíže k jejich odpovídající vnitřní buňky?
4) s cílem dokončit připojení napájení, je třeba přidat rohu buňky.jak se o výplň buňky?pokud ano, za krok, který se přidat?Také bych měl použít příkaz CONNECT RING?jsem se ho používá ve třídě.
1) 2 párů destiček VDD VSS na čtyři strany, rozložené na obou stranách
2) Další moc na zemi polštářky sendvič hodiny pad v IO (pouze jeden pin hodiny v tomto zařízení)
3) Napájení je dokončen včetně IO kroužků
jak zařídit moc podložky je lepší pro vyšší rychlost?
1) Pokud mám zařídit VDD VSS & polštářky na každé straně?centru nebo rohu?
2) pro VDD / VSS podložky na sendvič hodiny podložku, mám použít dva VDD VSS nebo dva nebo jeden VSS & jeden VDD?, který z nich je lepší?
3) jak určit, kde mám umístit hodiny kolíky a další IO piny?aby byly co nejblíže k jejich odpovídající vnitřní buňky?
4) s cílem dokončit připojení napájení, je třeba přidat rohu buňky.jak se o výplň buňky?pokud ano, za krok, který se přidat?Také bych měl použít příkaz CONNECT RING?jsem se ho používá ve třídě.