místo výkonu povinností pomáhat?

T

triquent

Guest
Můj kurz projektu spec je: (nástroj používáme, je křemík soubor)
1) 2 párů destiček VDD VSS na čtyři strany, rozložené na obou stranách
2) Další moc na zemi polštářky sendvič hodiny pad v IO (pouze jeden pin hodiny v tomto zařízení)
3) Napájení je dokončen včetně IO kroužků

jak zařídit moc podložky je lepší pro vyšší rychlost?
1) Pokud mám zařídit VDD VSS & polštářky na každé straně?centru nebo rohu?
2) pro VDD / VSS podložky na sendvič hodiny podložku, mám použít dva VDD VSS nebo dva nebo jeden VSS & jeden VDD?, který z nich je lepší?
3) jak určit, kde mám umístit hodiny kolíky a další IO piny?aby byly co nejblíže k jejich odpovídající vnitřní buňky?
4) s cílem dokončit připojení napájení, je třeba přidat rohu buňky.jak se o výplň buňky?pokud ano, za krok, který se přidat?Také bych měl použít příkaz CONNECT RING?jsem se ho používá ve třídě.

Poniżej można zobaczyć ciekawy wykres, przedstawiający udział poszczególnych rodzajów aplikacji / materiałów odnośnie ich popularności z całej puli oprogramowania dostępnego na App Store. Na pierwszym oraz drugim miejscu mamy książki (z czego wynika, że ludzie naprawdę czytają książki na ekranach … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/573961,W-App-Store-na-liczniku-stukno-300-000.-300-000-aplikacji-dostpnych-dla-iOS.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

1) přidání VDD VSS & polštářky v top.v, pak upravit soubor io kolem jádra pomocí příkazu režim
4) přidat výplň buněk po trase kompletní.

umístění VDD podložky na paměti, sníží zpoždění.jeho umístění závisí na designu.
obecně, bude makra (např.: paměti), umístěné v rozích ke snížení směrování dopravní zácpy.

Hodiny pad umístění musí být řešeny v syntéze hodiny stromu.a jednu otázku je třeba připomenout, je zde, v blízkosti hodiny pad, umístění nastavení přechodů podložky výsledky reset signálu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back