Měřič energie pomocí VFC

S

syee10

Guest
Ahoj, já jsem projektování elektroměru. Předpokládejme, že mám vstup VFC LM331 a dostanu výstup z VFC, která je taktovací impulz. Jak to mám připojit tento hodinového impulsu do deseti let čelit a zobrazit ji na 7-segmentový displej k získání 'energie' jednotka? Dávám přednost použití jakékoli IC čipy, než PIC. Prosím někdo mi poskytnout všechny potřebné informace. Všimněte si, že průměrování moc (to je výstup VDC) po dobu jsme se dostat energii.

já dávám přednost použití jakékoli IC čipy, než PIC.
Žádný problém, budete jistě moci najít katalog, např. pro 7490 a 7447 proti 7-segment dekodér. Drát pulty pro určené číslo a připojit pulzní signál na vstup. PS: LM331 výstup s otevřeným kolektorem a bude potřebovat pull-up rezistor na VCC.

Fvm, Nice viz odpověď od vás. Mohu použít 74ls90 a 74HC4511 namísto toho na 7490 a 7447 proti 7-segmentový dekodér? Vlastně jsem zmatený s pultem .. Jak jsem jít, aby se ujistil, že počítadlo počítat pokaždé, když se rovná 1 sekunda? znamená, že když je počet 1 = 1s, počet 2 = 2s a tak dále ..

Mohu použít 74ls90 a 74HC4511 namísto toho na 7490 a 7447 proti 7-segmentový dekodér?
Ano, ale udržet hladinu specifikace přesně, [/B] HC T 4511 by bylo zapotřebí na výstup TTL .
Jak jsem jít, aby se ujistil, že počítadlo počítat pokaždé, když se rovná 1 sekunda
jsem si nevšimla, ještě, že tento předpoklad je nesprávný?:
Všimněte si, že v průměru sílu (jedná se o výstup z VDC) po dobu jsme se dostat energii.
Vlastně, moc musí být integrovaný nebo shrnout dostat energie, a to v průměru. Příklad: LM331 výstupní frekvence 1 Hz by představovala 1 kW. Máte-li počet těchto impulsů, dostanete KWS. Žádná časová základna je nutná pro tuto operaci. Pokud chcete zobrazit energie, než budete potřebovat timebase.

MKO, Můžete mi říct více o výstupní frekvenci VFC? Je "výstupní frekvence 1 Hz představuje 1kW" je skutečný stav, nebo jen příklad? Vlastně to, co v mé mysli je to, že vstup VFC je výstup analogového multiplikátoru, který představuje sílu množství (signál v (t) násobit signál i (t)), mám pravdu? Jsem zase o pletou "Pokud počet těchto impulsů, dostanete kWs". Znamená, že každý počítat do deseti pultu představují 1s v praxi?

je pravda, nebo jen podmínka příklad
Myslím, že jsem jasně řekl, že je to příklad. Skutečný vztah závisí na škálování svou sílu signálu a V / f škálování realizován s LM331 obvodu. Nevím, o jeden.
Prostředky každý počítat do deseti pultu představují 1s v praxi?
Ne, to není v souvislosti s časovou jednotku. Se předpokládá, škálování v mém příkladu (to může být jiné) 1 počet může znamenat např. 100 sekund násobit 10 W nebo 10 sekund vynásobte 100 W. Přístroj je energie měří v KWS.

MKO, Můžete mi vysvětlit, jak škálování část sekund množí se moc? Chci říct, jestli 1000W násobit s 1 sekunda? Jak to mám připojit můj okruh s VFC LM331? Prosím, vysvětlete s jednoduchým schéma pokud je to možné? Omlouváme se im docela chudé v této oblasti

Elektroměru zobrazuje energie, ne moc. Pokud je vstupní signál na VFC je nenulová (neřekl jste dosud, odkud pochází, mimochodem), bude elektroměru neustále počítat a pravděpodobně přetečení, pokud není dostatečný počet desetinných míst. Pokud se podíváte na obvyklé domácí elektroměrové, to má např. 7 míst, což představuje nejnižší 0,1 kWh, respektive 360000 byl. Co škálování pro nejnižší číslice chceš? Jaký je rozsah vstupního signálu VFC ve W? S VFC, vy dva optons měnit měřítka: - nastavení napětí na frekvenci VFC faktor - použití prescaler respektive pult fázích bez displeje

MKO, Děkujeme za vaši rychlou odpověď. Ok budu zhruba říct systému elektroměru chci tady dnes večer. Budu připravovat blokové schéma, takže budete mít lepší představu o mých problémů. Díky moc.

To bude můj celkový systém blokové schéma [url = http://images.elektroda.net/77_1299519180.png]
77_1299519180_thumb.png
[/url] Vlastně Záměrem je odkazují na tento systém uvnitř časopisu [url = http://images.elektroda.net/14_1299519520.png]
14_1299519520_thumb.png
[/ url ] Nejsem následující po připojení z daného okruhu v časopise. I používat pouze ten nápad a já budovat své vlastní připojení. Můj problém je nyní červená obdélníková oblast, které jsem měl označené. Já šedohnědé opravdu vím, proč tam je D flipflop tam i šedohnědé a vědět, jak se připojit pultu a západky 7-segmentový displej. 7-segmentový displej je ukazuje hodnotu energie a ne moc nebo frekvence. Prosím, pomozte mi. Díky moc.

Podle mého názoru bude zobrazen okruh opatření (v průměru), ale síly energie. Ale jak jsem zmínil dříve, zobrazuji energie se jen tři číslice se moc smysl.

MKO, Z deníku se stát, že konečný výstup je jednotky energie. A 3 číslice je vlastně v jednotkách kWh. Ale časopis však nevysvětlila moc o obvodu. Nebo možná si můžete přečíst časopis snad?

Všechny hlášené výsledky měření jsou v jednotkách energie (W), spíše než energie (Wh, atd.). Tam jsou některé odkazy na měření energie v textu, ale ne přesně vztahující se k obvodu. Skutečná cicruit je měření energie tím, že počítá VFC pulsy přes definovanou bránu času a zafixuje výsledek. Pro stabilní měření, by měla být brána čas násobkem frekvence sítě, např. 1 s. Za předpokladu, že VFC má měřítko 1 Hz / W, pak brána čas 1 s dosahuje displej ve W, např. 0 až 999 W po dobu tří místný.

Také jsem upozornění, že výsledek a diskuse části v časopise většinou se diskutovat o moc. Dokonce i výsledek Tabulka 1-4 jsou všechny síly, a ne energie. Ale i upozornění, že v abstraktní stránku 1, tam je věta "Pro tento účel této práce představuje elektronický obvod pro měření elektrické energie". A také na stránce 2, "produkt těchto signálů, kdy průměrně v průběhu doby, bude výnos na úrovni DC úměrná elektrické energie spotřebované břemenem. Tento signál je pak zobrazen digitalizován a podle toho". A také Strana 4, "dělí bloky N rozporu se používají k poskytnutí požadovaných jednotek pro měření, tj. v (milliwatt-druhé, watt-minute, kilowatt-hodina, atd.), kde N je číslo, které je G rozdělené ". A na výsledky a závěry, "technika uvedené v této práci, poskytuje velmi jednoduchý prostředek pro digitální měření elektrické energie, které mohou být použity v širokém rozsahu měření energie". Pokud obvod není měření elektrické energie na konci a ne moc, proč tam jsou tresty Jak jsem se zmínil výše? Im opravdu zmatený @. @

Im opravdu zmatený
Je to jednoduché:
... 1 Hz / W, pak brána čas 1 s dosahuje displej v W
1 W / Hz = 1WS ( energie ). Pokud budete počítat (integrovat) to přes 1s a zobrazení počtu, zobrazit Byl / s = W, což je moc . Pokud si prostě nechat běžet pult a zobrazí jeho obsah, nemusíte integraci v čase, ale "počet" spotřebované byl, v tomto případě na displeji se zobrazí spotřebované energie . Ale pouze 3 číslice, budete brzy dostat overflow: sad:

erikl, Díky za vaše vysvětlení. Mohl byste mi poskytnout jednoduché schéma připojení výstup VFC (stačí použít pulzní zdroj a dát mu frekvenční?) S deseti a proti západku a konečně 7-segmentový displej? Prosím pomoc mi .. Díky

Zde je čítač schematický - [URL = "http://pyroflatulence.tv/?p=103"] vůbec první [/url], při hledání pro "čítač schematický" v [url = "3A1 http://www.google.com/images?um=1&hl=en&biw=1181&bih=943&tbs=isch% & sa = 1 & q = frekvence + + čítač schematický & aq = 2 m = & aqi g1g-m4 & AQL = & oq = pult + schéma "] G00gle obrázky [/URL]: [url = http://images.elektroda.net/56_1300032204.png]
[/url]

erikl, tedy to, co potřebuji k výstavbě dnes je vlastně frekvenční čítač? Což znamená, že jsem si výstup VFC (je pulsní s frekvencí 10-10kHz) a displej s frekvenční čítač je to? Jen chci potvrdit, dvojitý je moje představa správná?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back