Mřížka coputing?

S

shebo

Guest
Ptala jsem se ho, jestli někdo může explaing mi o síť počítačů, jak to funguje?a je to výhody?
Rovněž doporučuje, aby mi nějaké knihy o této oblasti.

Co je Grid Computing?Rošt je skupina počítačů, serverů a úložných systémů, která je virtualizované jako jeden velký výpočetní systém v celém podniku.Pletivem uvolnit skryté síly, který není používán v žádném okamžiku.Mohou radikálně urychlit výpočetně náročné procesy-.Grid computing vyžaduje použití zdroje mnoha počítačů v síti jediný problém zároveň obvykle vědeckým nebo technickým problém, který vyžaduje velký počet počítačů-zpracování cykly nebo přístup k obrovské množství dat.Grid computing využívá software rozdělit a farmy z části programu, který má až několik tisíc počítačů.Počet společností, profesních skupin a univerzitních konsorcií vyvinuly rámců a software pro správu počítačové projekty sítě.Jak Grid Computing práce?Grid computing umožňuje virtualizace distribuovaných výpočetních a datových zdrojů, jako je zpracování, šířka pásma sítě a skladovacích kapacit pro vytvoření jednotného systému image, poskytování uživatelům a aplikacím jednotný přístup k IT schopnosti.Stejně jako uživatel Internetu názorů jednotný instance obsahu prostřednictvím webu, mřížka uživatel vidí jeden velký virtuální počítač.

Grid computing je založen na otevřených soubor standardů a protokolů jako jsou Open Grid Služby Architecture (OGSA).Tyto umožňují komunikaci v heterogenních a geograficky rozptýlených prostředích.S výpočetních sítí, mohou organizace optimalizovat výpočetních a datových zdrojů, bazén je pro velkou kapacitu zatížení, podělte se o ně všech sítí a umožňují spolupráci.Jak se sítí proces pro uživatele?Soustavy jsou navrženy tak, aby se bezproblémové a transparentní.Uživatel, jehož desktop PC přispívá výpočetní výkon do sítě budou mít žádné negativní účinky, jako síť běží na pozadí, s využitím dostupných zdrojů, v případě potřeby do systému.Pokud se uživatel rozhodne PC spustit aplikaci, která vyžaduje více výpočetního výkonu, práce v současné době jsou zpracovány na tomto počítači bude dynamicky alokované na jiný stroj v síti s dostupnými výpočetní výkon.Jaké jsou výhody Grid Computing?Grid computing nabízí více než pouhý výpočetní výkon.Podniky mohou podstatné výhody realizací sítí v kritických obchodních procesů.

To zrychluje čas na dokončení a pomáhá při zlepšování produktivity a spolupráce.To podporuje spolupráci a provozní flexibility tím, že spojuje IT zdrojů a lidí.Umožňuje široce rozptýlené oddělení a podnikům vytvářet virtuální organizace, sdílet data a zdroje.Největší přínos grid computing je, že poskytuje koncovým uživatelům bez zábran přístup k počítači, data a skladování.To umožňuje zaměstnancům snadno a rychle přes design fáze produktu, výzkumné projekty a tak dále.

Využívá stávající kapitálové investice do zlepšení optimální využití výpočetních kapacit.Pomáhá při zamezení společné úskalí přes-provisioning a vznikají nadbytečné náklady a odstranění zátěže na správu nesourodých a non-integrované systémy.

Pro více informací navštivte: www.gridcomputing.com

************eBook
Vyučovacích hodin v Grid Computing: Systém je zrcadlemStuart Robbins

Vydavatel: Wiley
ISBN: 0471790109
Copyright @ 2006

http://rapidshare.de/files/30089111/Vanix.Net_Wiley.Lessons.in.Grid.Computing.The.System.Is.a.Mirror.Jul.2006.eBook-DDU.rar.html

Jsem velmi thankfull za pomoc!
ale Zajímalo by mě, jestli můžu sdílet moje PC v této síti, takže je nějaké společnosti, které pracují v této oblasti?

ahoj

U můžete získat ur základy sítě comp.silný tím, že jde přes Foll.pdf.Hodně štěstí
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Jsem student informatiky a výpočetní techniky n chtějí předložit knihu o výpočetní Grid.Tohle je moje první prezentace.Pocínovat u pomoci mne? _which Body i zahrnout do tohoto n jak?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back