Může fázový šum a P1dB problémy být způsobeny špatného?

B

Bujan

Guest
Chcete-li design zesilovače, existuje několik zesilovačů kaskáda tvořit řídit fázi a pak následuje moc FETs.

Ze specifikace, poslední FET je P1dB je 41dBm, ale nemůžu dostat.Je to z důvodu špatného etapy?

Pokud mám nějaký tuning, P1dB může být dostal se oběť fázový šum.Já jsem přemýšlel, zda fáze problematiky hluku a P1dB problémy jsou způsobeny i špatného.Pokud ne, jaké jsou možné příčiny?

Díky za pomoc předem.

Fázový šum je fázové modulace z oscilátoru hlukem.P1 je výsledkem základní nelinearity aktivního zařízení nebo spuštění do Napájecí napětí.Ta je v souvislosti s impedance prezentovány na aktivní zařízení výstup.Fázový šum z oscilátoru několika etapách již v signálové cestě, není touto impedance.Ve skutečnosti, fáze hluk by neměl být ovlivněn, pokud signálové cesty včetně omezovač.

Bujan napsal:

Chcete-li design zesilovače, existuje několik zesilovačů kaskáda tvořit řídit fázi a pak následuje moc FETs.Ze specifikace, poslední FET je P1dB je 41dBm, ale nemůžu dostat.
Je to z důvodu špatného etapy?Pokud mám nějaký tuning, může být P1dB dostal s obětí fázový šum.
Já jsem přemýšlel, zda fáze problematiky hluku a P1dB problémy jsou způsobeny i špatného.
Pokud ne, jaké jsou možné příčiny?Díky za pomoc předem.

Ahoj, stopa, nemohu vzpomenout na přesný model č. nyní.To je od Mitsubishi.

BTW, bude to mít vliv na výkon?Přidáno po 7 minutách:nadýmavý napsal:

Fázový šum je fázové modulace z oscilátoru hlukem.
P1 je výsledkem základní nelinearity aktivního zařízení nebo spuštění do napájecího napětí.
Ta je v souvislosti s impedance prezentovány na aktivní zařízení výstup.
Fázový šum z oscilátoru několika etapách již v signálové cestě, není touto impedance.
Ve skutečnosti by fáze hluk nesmí být ovlivněna, pokud signálové cesty včetně omezovač.

fázový šum index je F = F1 (F2-1) / G1 .......... ( Fn-1) / * G1 G2 *...... G (n-1), tak Je to hlavně determinded do první etapy.

cjg40 napsal:

fázový šum index je F = F1 (F2-1) / G1 .......... ( Fn-1) / * G1 G2 *...... G (n-1), tak Je to hlavně determinded do první etapy.

: Spoko:
Toto právo Big Boss, ale Leeson vzorec pro jeden stupeň tranzistor, předpovídat fáze hluku pro kaskádové fáze je nutné použít software jako reklamy nebo ohters

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back