Může mi někdo říct, co je imp vrstva?

M

mujju433

Guest
Chci jasné explaination na imp vrstva může mi někdo vysvětlit?

Já vím, proč používáme imp vrstvy, ale já chci ", co je imp vrstva"

Máte-li mluvit o integrované obvody, Myslíte implantací vrstvy?

IC výroba začíná s určitým typem dopped křemíkového substrátu, řekněme p typu.Chcete-li transsitor na tomto podkladu je třeba vytvořit n typ vrstvy.Chcete-li, že určitý typ iontů implantovaných pomocí iontů implantátor do substrátu.

Je lepší číst knihu VLSI získat podrobnější vysvětlení.

Ano to je pravda, ale co je to implantát vrstva?Viděl jsem v mnoha knihách, ale explaination není jasné, to je důvod, proč se ptám, tak tady nikdo jiný nemůže vysvětlit mě?

Já vím, proč jsme pomocí implantátu vrstvy, ale já chci vědět, co je imp i střední vrstva p a n imp imp
whats že imp vrstva??

Implantát vrstva definuje regiony byly křemík je dopované nečistot vytvořit n-psát nebo p-typu křemíku.Tato implantace je nezbytný pro tvorbu zdroj / kanalizace regionech, poly-Si brány a hromadné vazby.Implantát vrstvy mají vyšší význam, když se protíná s aktivní oblast regionu (region s tenkými oxid).protože tato křižovatka pouze definuje n p nebo regiony, které slouží k vytvoření hromadné tranzistorů a vazby.Jestliže existuje vrstva implantát v místě, kde není tenká, oxid bude dopingu se světlem a nemohou být použity v S / D regionech nebo ohmické hromadné vazby.

Jak důležitá je implantát vrstvu, pokud jde o návrh rozvržení standardní buňky?Implantát je vrstva součástí standardní knihovně?jakékoli jiné použití imp vrstvy mimo standardní mobilní design?

mohdfayez napsal:

Jak důležitá je implantát vrstvu, pokud jde o návrh rozvržení standardní buňky?
Implantát je vrstva součástí standardní knihovně?
jakékoli jiné použití imp vrstvy mimo standardní mobilní design?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back