Může mi někdo doporučit srovnávací obvod používaný pro SAR ADC?

H

holddreams

Guest
Chci navrhnout komparátor použitý v SAR ADC. SAR ADC je 8bits 50k / s, pod 3.3V napájení, 0.18um procesu. Může mi někdo doporučit srovnávací obvod? Díky moc. 1.které topologie mám vybrat? 2.Použití západka typu komparátor nebo operační zesilovač typu komparátor? 3. Kdyby ofsetový zrušení se uvažuje? 4.should jsem design hodiny-vytváření obvod pro řídící logiku? 5.any konstrukční návrhy, jak sdílet?

Mám návrh o 8-bitový komparátor i pro SAR jsem používal operační zesilovač typu komparátor .... dvoustupňový komparátor .. jednoduchý design, než ostatní. Jsem schopen dostat rozlišení až 10mV .... to stačí 12.8mV na 8 bitů. No moje SAR je pomalejší, než ty moje ... komparátor potřebujete alespoň 50ns pro přenos signálu ... Spodní proud ocas dáme u citlivější dvoufázový komparátor. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minuta: [/color] [/size] Ano posun canclelation je považován za ..... je vysoce výkonná zařízení, myslím, že komparátor potřeba žádné hodiny, pokud před tím se dostal vzorku a držení

Díky za odpověď. Věděli jste, navrhnout dvoustupňový srovnávací obvod, stejně jako na okruhu v knize Allena? Pokud jste se odkazoval nějaké papíry, mohli byste doporučit ke mně?

Pro rychlosti můžete použít předzesilovač následuje regenerační západka architektury. Vzhledem k tomu, to je jen 8bits předzesilovač nesmí reqiure autozeroing. Předzesilovače zisk bude záviset na nejhorším případě posun regeneračního západky. Pokud je západka 20mV vyrovnání pak dělat inpur postoupen kompenzovat méně než 0.5lsb na 8bits zisk 20mV / (0,5 * LSB) je nutná. Zkuste navrhnout zesilovač s odporovou zátěží pro zvýšení rychlosti. Viz Allen Holberg pro Comparator designu doufám, že to pomáhá Fredovi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back