Může mi někdo nějaký návrh, o RF?

A

alekhsei

Guest
Ahoj, jeden každý, já jsem docela nové zde. Jen jsem začít své studium v oblasti MEMS RF. Minulý semestr jsem se RF kurz, který byl učen velmi špatný učitel. Nemyslím si, že jsem se naučil hodně z jeho kursu. Je tam nějaké dobré knihy, jednoduché, ale mají nějakou hloubku, na RF nebo RF MEMS? Žádnou odpověď bude vysoce ocenil. Děkuji vám kluci. Alekhsei

Ahoj, kup kopii návrhu okruhu RF Chris Bowick. Je to jeden z lepších knih. Vybudovat několik jednoduchých FM přijímač okruzích z kuchařka a později design na vlastní pěst. Problémy střílet! Hopr, že to pomůže

ahoj, RF Nové technologie, by u nechtěl ur učitel říct u více. Doporučuji prohlížet rfic2004.org

Nejdůležitější je získat zpět základní RF jsou: a) Získejte základní knihu o elektroniku a komunikační knihy. b) Získejte knihu o mikroelektronické RF Radzavi. c) získat jejich základy a porozumět jim dobré základy u by mohli lépe pochopit o RF. d) Udělejte si vlastní poznámky.

Děkuji vám všem za návrhy. Pokusím se najít RF knihy Ravazi. Ještě jednou díky.

[Quote = alekhsei] Ahoj, jeden každý, já jsem docela nové zde. Jen jsem začít své studium v oblasti MEMS RF. Minulý semestr jsem se RF kurz, který byl učen velmi špatný učitel. Nemyslím si, že jsem se naučil hodně z jeho kursu. [/Quote] mohu něco navrhnout tady? RF je nejvíce rozsáhlé části elektroniky. V mikroelektronice budete ignorovat spoustu věcí ve výchozím nastavení. V RF věci komplikovat a hodně si možná (to může být naopak příliš) může mít nepochopil učitel velmi dobře. Nemůžu říct, že jsou špatné učitele, ale také znát stupeň obtížnosti RF má myslím, že studenti na vině učitel. RF je také těžké, ale musíš pilně studovat.

Podle mého názoru dobrý přehled teorie v RF je třeba. Ale to je nesmírně důležité pro praxi i například projektování a realizaci ošklivý obvody pro jednoduché přijímače, a tak dále. Kde je možné získat kuchařka na webu? Nebo jednoduché projekty - tj. "ošklivé stavby" - což vyžaduje chleba-palubě? Díky.

Mohu začít do oblasti RF vytvořením Zapojení přijímače pomocí PLL. Myslel jsem, že hluboké znalosti vyhledávání v PLL může odhalit mnoho facts.May Vím, že vaše komentáře. GD

RF mikroelektronické podle Radzavi je nejlepší kniha pro každého nováčka v oblasti RF. a RF je velmi široké pole a vyžaduje tvrdou práci od studenta. nelze vinit špatný učitel pro chudé základy v RF.u muset vybudovat sami. nicméně její velký prostor pro výzkum. všechno nejlepší

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back