může někdo mi poradí o simulaci analogových obvodů je

B

batistuta

Guest
Ahoj všichni, jsem nový člověk na analogovém obvodu, četl jsem knihu Razavil dávat větší pozor, a dostat struktury na mosteckém okruhu, ale jsem na rozpacích simulace, já nevím, jak začít. Jak víte, po simulaci obvodu, dostanete další. to může někdo dát mi nějakou radu? Je tam nějaké knížky o nich? nebo nějaké papíry. Používám candence nástroj pro navrhování. moc děkuji!

Myslím, že si můžete přečíst některé návody z Candence. Z terminálu Unix, zadejte "cdsdoc" zobrazit všechny dokumenty Candence. naleznete té, co potřebujete je

Můžete začít od operační zesilovač simulace. Existuje mnoho příkladů v kadence doc

Nejprve byste měli pochopit, analogových obvodů princip činnosti.

Není lepší učitel, než pracovat na reálném příkladu! Vytvořte přepínač, který řídí odpor. Práce na všechny možné simulace (většinou přechodné). Přidat kondenzátor (nyní máte filtr). To samé. Pokuste se nyní změnil kondenzátoru implemnting logiky (generátor impulsů) řízení přepínače. Simulovat Přechod na jednoduchý operační zesilovač fázi CMOS. Věřím, že jste přišel na to .... D.

hspice a Eldo je dobrý nástroj použít i pro analogový designéry, aby se používání těchto nástrojů dovedně je naprosto nezbytné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back