může ProPIC 2 se ICP nebo iscp?

W

wizpic

Guest
Ahoj mám na něco zeptat můžete propic do ICP nebo iscp když udělám adptor pro IR díky wizpic

Ahoj, propic je nyní jako obecné jméno, které rada mluvíš? Pokud se rada není jen ICSP konektor zprávy linky (VDD Gnd Prog Data Clk)

Ahoj Díky za odpověď, kterou jsem mluvím se propic 2 zlaté a nemá iscp na to, ale vím, že to propic zlato s ICSP Jen jsem zvědavý, co se díky diffreance wizpic

propic 2 (zlaté, nebo ne), neučiní ICSP. Programování probíhá tak staré školy - odstranění čipu, vložte ji do programátoru a spálit. propic 2 IKSP je samozřejmě schopen IKSP - a nemá žádné konektory na rozdíl od předchozí.

hurá za info i třeba IKSP cuz Nemůžu si čip tak, jak je SMT takže je to těžší. Použil jsem epos, ale našel to je hit a Miss a slyšel jsem propic je dobrý tak se někdo dostal shcematic propic zlato IKSP nebo doporučit jedno Bohu díky Wizpic

Pro ICSP Doporučuji ICD1 nebo ICD2 jak pro proggraming a ladění software. Můžete si koupit nebo z těchto nástrojů na vaše vlastní. Pokud potřebujete více informací, jak tyto nástroje bould hledání elektroda. Jedná se o vynikající nářadí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back