Můžete pomoci navrhnout některé vynikající produkt pro IPPBX.

W

winnie1987

Guest
V poslední době se naše společnost v plánu koupit IPPBX ke snížení nákladů na telekomunikační úřad. Má někdo nějaké dobré značky navrhnout?

Má někdo může nabídnout návrh na tohle ... Nápověda

Máte nějaké speciální přání pro Ippbx. Jsem pomocí Yeastar-IPPBX. a to Ippbx je cena nižší, ale s komplexní funkce. můžete navštívit jejich internetové stránky na náhled informací o výrobku-www.yeastar.com. A tam je svobodný software si můžete vyzkoušet to. Pokud nechcete dbát cenu, může si zakoupit některé velké značky, jako je Panasonic a Cisco

Doufám, že cena je přiměřená, a tím je funkce automatické spojovatelky Blind Transfer volání Detail Records (CDR) Přesměrování hovorů Parkování nahrávání hovorů vyzvednutí hovoru Směrování hovorů Čekající hovor hovoru ID volajícího Přímý přístup do systému (DISA) Nerušit (DND) Interaktivní Voice Response (IVR) Music On Hold Music On Transfer prsten skupiny Trasa Caller ID tři-cesta Volání Díky za vaše doporučení, najdu řadu SOHO Mypbx je velmi oblek pro mě. a já jsem velmi zajímavé v jejich produktu: exsky jít, což může skype spojte se s telefonem. jaký produkt používáte? můžete navrhnout cenu pro mě? a jsem otestoval software stáhnout z jejich internetových stránkách: www.yeastar.com . funkce je velmi satified, ale protože nemám testoval modul pro jejich, a nemůže ujistěte se, že stabilní. Můžete mi řekl, že více informací o jejich produkt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back