Malá-signálu RF zesilovač

C

carbon9

Guest
Zdravím všechny,

Já jsem pracoval na designu a výroby prototypů prudustion malých signálu RF zesilovače pracující mezi 0.8GHz na 2GHz.Sám jsem se rozhodl použít SBB-5089 MMIC zesilovač z Sirenza MD a realizovala dva obvody pomocí těchto MMICs.I když jsem použil stejný pasivní prvky v obou obvodech, experimentální výsledky jsou odlišné jako v přiloženém dokumentu.Jedním z okruhu je dobrá, má ploché chracteristics, ale druhý má spoustu zvlnění.Může mi někdo říct, které to může způsobit zvlnění?

Díky
Carbon9.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Nazdar!
Chtěl bych zkontrolovat uzemnění ...i pro konektory, jen pájecí všechny uzemnění znovu.
Mad2Max

Snažte se udržet rozložení doporučení výrobce.
SRF z oddělení čepice je důležité mít k dispozici široké pásmo odpověď.
Také zaujatost induktoru hodnoty a typu postihuje široké pásmo odpověď.

Zdá se, že nízké frekv.konec S21 má asi 10 dB pozornost namísto 17 dB zisk.
Můj názor je, že některé (nízké frekvence přenosu) obvodový prvek (série kondenzátor, zkrat induktor, atd.) je hlavní problém, protože na ni asi 100 MHz, obvod by měl pracovat, s výjimkou některých výše uvedených problémů se stane.
Jiná možnost (jak je uvedeno výše), jeden z konektorů nebyl pájený palců
Můžete vidět, zda jsou vstupní nebo výstupní prvek (y) jsou problematické, měřením S11 a S22.

Tento zesilovač osciluje někde ..

Jsem si jistý, že je problém nestability problem.This pochází z chudých uzemnění a bezobslužné PCB assambly techniky.

Používejte pouze 2 oboustranný PCB a vyhnout špatné a špatné grond připojení.

Děkujeme všem, kteří si na toto téma.Také jsem S11 ans S22 experimentální výsledky zesilovač RF a jsou připojeny k této zprávě.Jak lze vidět, že jsou pod-10dB v některých freqencies, ale ne na každé frekvenci jako popsaného listu ze SBB-5089 (též příloha).Myslím, že to může být způsoben:

1.Chudák pájení
2.Případ zesilovače

Co si myslíte?

Díky
Carbon9

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back