malý velikostí, ale velký die čísla PIN! co mám dělat? @. @

S

sharkies

Guest
Mám 2,1 x 1,7 zemřít vyžaduje 48 piny. Polovina z těchto pinů jsou pro digitální vysílání, a druhá polovina je pro analogové a RF Protože mám 48 piny, jsem nucen použít velký balík. Nevýhodou je velké množství indukčností. Podíval jsem se na AMKOR MLF balíček a indukčnost je 1nH jejich 48pin balíčku, což je za předpokladu, že umřít velikost je 4,5 x 4,5. Protože můj die velikost je mnohem menší než to (menší než poloviční), bude dluhopisů dráty nevyhnutelně delší a mají větší indukčnost. Co mám dělat? moje analogové části jsou trochu citlivé na tyto indukčností. Je lepší balík než MLF? BGA není možné ... Bude COB (chip-on-board) pomoc v mé situaci? Bylo mi řečeno, že COB nezlepší hodně od svůj PIN čísla jsou již velké a to samo o sobě bude vyžadovat mé bondwire být dlouhý .... Dejte mi vědět. Díky

Jednou z metod redukovat počet pinu je sdílení některých funkcí s jedním kolíkem. Jeho funkce může rozhodnout o napěťové hladině nebo načasování controllingu.

nemusíte dát zemřít v centru obalu. Ty by mohly mít analogový stranu (S) - až na dvě, samozřejmě - blíže k balíku stran a nechat digitální dluhopisů dráty běžet déle.

Proč potřebujete wirebonds? Můžete narazit a fanda? Prostor Aray rány dluhopisů na matrice jsou společné pro RF obvodů. Často narazíte podložky skládat pouze z horní kovu, takže si můžete dát obvod pod nimi. Samozřejmě, aby vaše digitální ovládací seriál je dobrý způsob, jak se holit pad počítat i na úkor více on-chip logiky a více handholding z hostitele.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back