Master kód pro Nokia 1280

T

TerminalAD

Guest
Dobrý den! Koupil jsem si zbrusu nový Nokia 1280. Změnil jsem bezpečnostní kód, a já se nemohu přihlásit! Ani se starý kód! Snažil jsem se využít i 12345! Nic! My IMEI číslo je: 354311044140971 Jestli někdo může, dejte mi vědět, jak se mohu Obnovit bezpečnostní kód, nebo je možné přihlásit s Master kódem, jsem opravdu ocenil! Děkuji vám moc předem!

Dobrý den! Koupil jsem si zbrusu nový Nokia 1280. Změnil jsem bezpečnostní kód, a já se nemohu přihlásit! Ani se starý kód! Snažil jsem se využít i 12345! Nic! My IMEI číslo je: 354311044140971 Jestli někdo může, dejte mi vědět, jak se mohu Obnovit bezpečnostní kód, nebo je možné přihlásit s Master kódem, jsem opravdu ocenil! Děkuji vám moc předem!
Nepoužívejte více než čas, aby chybné kódy Protože je to možné vyzkoušet několik, pak bude trvale uzamčen po musíte být flash na mobil. Dám vám lepší způsob, jak se Master reset kód. Měl jsem stejný problém na mobilní i použití této webové stránky [URL = "http://www.mobile-unlocker.com/nokia-dct-master-code-service/rs2wp10/"] mobilních unlocker.com [/URL] resetovat můj mobil mi spadl tohle je moc dobré použít reset kódy. Ans více než v této lokalitě se všemi mobilními model uvolnění kódů k dispozici. Doufám, že si nechat resetovat kód snadno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back