Masters Návrh projektu - třeba návrhy

C

crazy4analog

Guest
Nazdar,

Jsem asi na začátku mé Masters Project.Moje zaměření je pro elektroniku Power, s některými důkladné expozicí analogového designu příliš.

Díval jsem se na různých projektech on-line a zajímalo design babku / zvýšení převodník podobný tomu, co společnosti prodávají, by jak výkonové elektroniky a analogový design zkušenosti.Hledáte svůj názor.To bude proveditelné, nebo já am cílem pro nic za nic.

Také by bylo vhodné, kdybyste mohl poskytnout nějaké další nápady.

Díky

No, já právě dokončil magisterské ve výkonové elektronice oboru.Mohu vám říci, že vaše akademický poradce se říci, že péče není-li vaše Závěrečný projekt je prodat, aby průmysl ..pouze to, že obsahuje hodně acedmic zásluhy.raději by si hledat nové hledání pomocí analytických / simulace pak znamená navrhnout výrobek prodávat.

Pokud máte zájem o dolar / zvýšit převodníky jako základ pro výzkum, navrhuji, hledání IEEE, PESC a APEC papíry s klíčovým slovem pro "převodník" (například) se dostanete chuť na to, co acedmics zajímavé.

jedna věc, já myslel, že je zajímavé téma bylo, jak to udělat prognózu péče o zdraví prostřednictvím bezsenzorové prostředky.jeho není tak těžké dělat se s zatížení motoru (tj. spustit FFT na aktuální určit zdraví vašeho mechanické motoru) ..ale jak to udělat s napájecí zdroj, kde si zátěž je možná žárovky (nebo LED, jak je budoucnost v oblasti osvětlovací systémy).ano ..že by na zajímavé téma.

Mr.Cool

Díky Mr.Cool!

Jsem googling téma navrhl vy.to vypadá zajímavě.

Také Dívám se na IEEE a APEC, ale nejsem obeznámen s PESC, mohl byste prosím komplikované.

Thanks again for your help.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back