Materiály na Macromodels

R

riz_aj

Guest
Já jsem hledal info o macromodel.Jsem pracující na dodávku elektrárny analýzy pro IC aplikace.Informace o tom, jak je potřebné k výstavbě macromodel od parazitních model vyluhovaných EM solver je to jedno S, Y a Z parametrů.Potřebuji ke stavbě macromodel pro balíček a základní desky a spuštění Hspice pro časové doméně analýzy, jako přechodné simulovat pro hluk v napájecí síti.Slyšel jsem, že jsou některé software jako PRIMA a HiPRIME který mohu použít pro tento účel, ale nevím, kde to najít.Díky.

Ahoj, riz_aj:

Většina z 2D/2.5D/3D EM řešičů mají schopnost přeměnit S-parametrů na koření kompatibilních modelů.Například: Ansoft HFSS, SpiceLink, TPA, CST Mikrovlná Studio, IE3D, Sonnet, EMtoSpice,
reklam atd.

Rád používat Agilent ADS Spice model generátoru, protože má schopnost vytvářet koření kompatibilních modelů pro různé topologie (Pi, T, Ladder), které mohou poskytnout vhled do fyzického významy struktur v rámci studie.Ti, koření modely s pevnou topologie jsou obvykle úzký pás, který nemůže zastupovat vás S-parametry poctivě,
a tak budete muset zvolit Hspice macromodel pro širokopásmový model generace.

Jsem kdy se snažil najít nějaké freewares, že může dělat tuhle práci, ale nenašla.Prosím sdílet se mnou takové zdroje, pokud existuje.

Díky a pozdravem,

Ahoj smithchart,

Byl jsem hodně čtení dokumentů od lidí v Gruzii Tech Balení Výzkumného centra.Ve svých dokumentech se nikdy odhalila své skutečné softwaru, které používají ke konverzi S-parametr macromodel.Jsem pocit, že musejí používat některé mathetical analýza software jako Mathematica Mathlab nebo protože jejich přístup je natolik math-centrické.Můžu s vámi sdílet své dokumenty, pokud máte zájem.Pocit, že psaní na ně ptát, jak mají vlastně dělat, ale strach, že možná nebudou chtít odhalit ji.

Pro vysoké frekvence čipu balíček elektrické hodnocení výkonu, je hodně úspěšných příkladů pomocí HFSS nebo CST MWS, I dont vědět Gruzie Tech Balení Výzkumné centrum pomocí jaký druh softwaru,
myslím si, jak HFSS a CST může dělat tuhle práci výborně.Některé dobré vzorky si můžete vyhledat na internetových stránkách Ansoft, EMI / EMC na PCB, některé pěkné ukázky a prezentace dané Intel zaměstnanců lze nalézt.Ale pro signál integrity analýzy, další software od AnSoft, pojmenované SiWave je správné, je možné analyzovat celé vícevrstvé balíček, ale nevýhodou je solver je základnou pro 2.5D simulace, a to nemůže poskytnout záření oblasti výpočtu.
S pozdravem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back