MATLAB generovaný kód Verilog filtr

R

rsrinivas

Guest
Ahoj jsem navrhl filtr v MATLABu v fdatool, dostal kód Verilog a je to v pořádku. Teď musí mít banky filtrů (16) s použitím tohoto jediného filter.i vyvinuli jednoduchou architekturu jako s koeficienty v ROM a vnitřní filtr do dpram, adresu generátor, FIFO na výpis filtru a výstupů jednoduchý controller.ie sériové architektuře. pro každý filtr vstupní vzorek koeficienty jsou čteny a zpracovány a souvislosti filtru vestavby jsou uloženy v dpram.repeated 16 násobek r úvahy v tomto zařízení. tato myšlenka fungovat. Jakékoliv připomínky velmi ocenil.

Náměty? To zní, jako byste už mít dobrý plán! Tento typ architektury je kompaktní a většinou funguje skvěle, nicméně detaily implementace může být poněkud matoucí, takže dát si dostatek hodin k designu pulty a potrubí, takže vše, co se děje při správné cyklů. Vaše simulátor bude vaším přítelem. Já normálně používat MATLAB je filtr koeficienty, ale stavět svůj vlastní čas a potrubí logiku. Hodně štěstí!

Díky echo jedna věc, která je štve mě kód filtru. Je to BPF Verilog code.i am nevědí, Wat Vnitřní filtr musí být vyměněn a ven. může pomoci u mě na proměnných, Wat je třeba považovat, problém je, protože v BNF dva koeficienty jsou vždy konstanty (jedna nula, a jiný je zrcadlový obraz jiný) a HDL kodér se optimalizací, které jsem don "Nechci dělat. jsem si nezkontroloval HDL optimalizace políčko, ale může být toto je způsob, matlab dělá. parametry BPF I / O 16 bit koeficient 16 bit DF1 SOS konvergentní zaokrouhlování zábal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back