MATLAB kód pro extrakce příznaků z řeči

M

moiz

Guest
Dobrý den může někdo pomoci, abych zjistil, ze funkce řeči. Já dělám svůj projekt na téma "lidské emoce pomocí rozpoznávání řečových signálů", takže jsem musel získat z funkce řeči, jako je 1. Pitch 2. Energie 3. Medián 4. Minimálně 5. Maximálně 6. Rozptyl 7. Formanty (F1, F2 a F3) 8. Lineární prediktivní 9. Koeficienty (LPC) 10. Lineární predikce kepstrální koeficienty (LPCC) 11. Mel-frekvenční kepstrální koeficienty (MFCC) 12. První derivace MFCC (dMFCC) 13. Druhou derivaci MFCC (ddMFCC) 14. Přihlásit HF koeficientů (LFPC) 15. Rozumné lineární predikce (PLP) 16. Spektrální PLP (Rasta-PLP). Je-li u mít kód, než plz pomozte mi nebo poštou na mě mymoiz2004@yahoo.co.in

Jedná se o velmi žhavé téma. Do vyhledávání na EDAboard Pokud potřebujete pomoci, dejte mi vědět

Ano, nemám jakoukoli pomoc prostřednictvím hledat i na kód matalab pro extrakce příznaků z hovorového signálu? A pokud někdo zná i databázi angličtina pro emotinal řeč, než to plz pomoci? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ahoj, já taky. Potřebujete kódu MATLABu pro algoritmu extrakce příznaků, zejména LPCC a MFCC prosím, napište mi sclim9 (at) hotmail.com CK

Byl bych Vám vděčný, kdybyste můžete mi poslat kód, měl bych implementovat rozpoznávání fonému pomocí Hmm, ale já nevím, jak získávat, které funkce ... e-mail: tugceayar@gmail.com Díky inadvance

Dobrý den, i já potřebovat kód hmm nebo Ann realizace na úrovni emocí, rozpoznávání řeči a pokud se nejedná o skutečný kód, pak alespoň kompletní detailní směr, jak pokračovat s ním. Prosím pošlete mi kód: obscurecoder@gmail.com Poděkoval vám všem, oc

Ahoj im dělat projekt na emoce detekce od řeči. Pokud se kterýkoli subjekt má svůj podíl na databázi pls zde .. alsocode pro SVM thnx předem

Mohl byste mi prosím poslat zdrojový kód pro matlab MFCC pro mě (golbanoo862007@yahoo.com) taky? Díky moc

Mohl byste mi prosím pošlete matlab zdrojové kódy pro reproduktory uznání. Můj projekt je postaven bezpečnostního systému pomocí Matlabu ..

Mohl byste mi prosím pošlete matlab zdrojové kódy pro reproduktory uznání. Můj projekt je postaven systém zabezpečení pomocí Matlab ..
VoiceBoX má více postupy, které vám mohou pomoci k získání funkce, stejně jako modelování GMM, atd. Možná, že užitečné

Dobrý den může někdo pomoci, abych zjistil, ze funkce EEG. Já dělám můj projekt "EEG-založené Emotion uznávání", takže musím získat funkce z EEG

Ahoj, jestli někdo má nějaké kódu výše uvedené problematice, prosím nahrát na tomto fóru. je to lepší, než posílat maily na každou e-mailovou adresu. díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back