S
Syeda Yaser Ahmed
Guest
1 - Matlab odkaz kód skladatel studio:
Byl jsem pomocí Matlabu odkaz kód skladatel studio
pro RTDX (výměnu dat v reálném čase), ale příkazy pro readmsg a writemsg nefungují.Matlab obsahuje chybu v řádku, kde
jsem použil commands.I mít vyvinuli ekvalizér v Simulink a vložené na DSP6711 DSK palubu pomocí "Vestavěné cíl pro TI dsps"
Mít u použitých to?Může pomoci u mě v tomto ohledu?2-TI EVM
Naše deptt.has EVM dvě desky, ale nikdo na nich pracoval. Snažil jsem se ji používat pomocí uživatelského manuálu, který říká, že U musí mít EVM PODPOŘTE SOFTWARE CD. Toto CD je není tam, ale já mám cd CCS pro DSK.
- IS CCS stejné pro DSK a EVM boareds?
- Potřebuji ovladač pro EVM desky?
někteří lidé na TI mi řekl, že CCS software je stejný a není třeba pro pci řidiče.
PC, ale vždy zeptá na řidiče, a tak jsem nemohl použít EVM desce?
může u help me?a poskytovat software?
Byl jsem pomocí Matlabu odkaz kód skladatel studio
pro RTDX (výměnu dat v reálném čase), ale příkazy pro readmsg a writemsg nefungují.Matlab obsahuje chybu v řádku, kde
jsem použil commands.I mít vyvinuli ekvalizér v Simulink a vložené na DSP6711 DSK palubu pomocí "Vestavěné cíl pro TI dsps"
Mít u použitých to?Může pomoci u mě v tomto ohledu?2-TI EVM
Naše deptt.has EVM dvě desky, ale nikdo na nich pracoval. Snažil jsem se ji používat pomocí uživatelského manuálu, který říká, že U musí mít EVM PODPOŘTE SOFTWARE CD. Toto CD je není tam, ale já mám cd CCS pro DSK.
- IS CCS stejné pro DSK a EVM boareds?
- Potřebuji ovladač pro EVM desky?
někteří lidé na TI mi řekl, že CCS software je stejný a není třeba pro pci řidiče.
PC, ale vždy zeptá na řidiče, a tak jsem nemohl použít EVM desce?
může u help me?a poskytovat software?