Matrix deska na klíče a čtyři 7 seg. Displeji.

C

Code Warrior

Guest
Dejte mi prosím příklad kódu pro 4x4 matici skenování. Dejte mi prosím kód 8051. Také dát připomínky, jak se kód provede akci. A také naznačují, mě kód pro čtyři 7 segmentový displej skenování pomocí společná anoda typu. Tohle je i pro 8051. Prosím, naznačují mi kódy.

Ahoj mám z této funkce (scan 4x4 klíč matice) a funguje to dobře. najdete funkci kódu pomocí Keil a schematických naději, že pomůže u:), neváhejte se zeptat na cokoliv. Salam Ahmed www.ig.org

Díky za pomoc, ale nemáte uveden kód pro čtyři 7-segmentový displej multiplexování.

[Quote = kód Warrior] Díky za pomoc, ale nemáte uveden kód pro čtyři 7-segmentový displej multiplexování [/quote] Není potřeba, aby mi poděkoval:.) Já jsem pracoval v tomto kódu, při dokončování se budu nahrát ho zde , doufám, že to brzy hezký den Ahmed www.ig.org

jaký program používáte pro kompilaci tohoto? Nejsem žádný dobrý s C, máte verzi v asm? Nebo dokonce hex soubor? Děkuji

běh 4 sedmisegmentové diaplay není těžké práci, stačí použít multiplexování. odeslat hodnota podílových jednotek číslice a nastavit bit připojený k tomuto kousku je anoda, pak poslat hodnotě desítek číslice a nastavit bit připojený k tomuto bitů anodě, ale clr jednotky segmentu bit .... pokračovat takhle pro všechny 4 číslice. S pozdravem

Výše nahraného souboru došlo k chybě. plz to nahrát znovu. regars

[Quote = ctownsend] jaký program používáte pro kompilaci tohoto? Nejsem žádný dobrý s C, máte verzi v asm? Děkuji [/quote] To je jazyk C, Keil c kompilátor pro 8051 rodinu:), to je dobré a snadné, www.keil.com Hezký den Ahmed www.ig. org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back