max-232

B

bomba

Guest
Já používám max 232 z maxim, je třeba 10uF polarizované kondenzátory, je nějaký problém použít tantalio kondenzátorů? , nebo musím používat electrolitic kondenzátory. Děkuji as pozdravem

Nemusíte 10uF .. pokud si vzpomínám 1uF je více než dost. Ano, ale ty by měly být polarizované! ..

Máte důvod eltonjhon asi 1 uF, ale moje otázka je možné používat tantalio kondenzátor? , nebo musím používat elcotrolitic kondenzátoru? nebo je stejný DĚKUJI eltonjhon

Ano .. můžete tantalu nebo tantalium čepice i používá jen ty. a měl velké provozuje desek nikdy neměl problémy, myslím, že většina lidí používá tatalium čepice s těmito čipy. protože jsou malé.

MAX232 doporučuje 10uF. Je to MAX232A, která umožňuje 1uF. Mimochodem, s použitím tantalu nebo elektrolyticky čepice nezáleží.

Ne, můj přítel se podívat na datasheet Maxim pro všech 232 řidičů nominální SZP by měla být 1.0uF, ale můžete použít i 0.1uF 10uF je příliš mnoho .. to bude fungovat samozřejmě, je to otázka ceny zde! Dalo by se použít 1000uF, ale jen malé množství energie a měniče se výstup 25 mA maximálně. Takže je otázkou, pokud ji použít pro napájení něco. Použil jsem negativní zdroj napájení LCD displeje. I 1uF bylo OK! Většina lidí jen používá čip pro RS232 obchod .. ale měli byste také vědět, že tam jsou dva napájecí a měniče může hašení 25mA. což není špatné .. Chcete-li vidět datasheet ke stažení zde: http://www.iitk.ac.in/eclub/DataSheets/max232.pdf je brzy čipu MAX220 Thar vyžaduje větší čepice 4.5uF Dovedu si představit, THA je to, že spínací frekvence se liší. (nižší)

I ověřit Maxim datsheet a na obr. 5 doporučujeme použít 1uF pro MAX232, a 0.1uF pro max232a. Díky

Chybička se vloudila. Omlouváme se, ale moje špatné. My memeory musí být tím mě. Díky za opravu mé chyby.

Já jsem skutečně používá 1uF nepolarizovaného keramických stropů pro povrchovou montáž bez problému na čip TI MAX232. Je to levné, a potřeboval jsem malé rozměry komponentů pro povrchovou montáž. asd

Miluji MAX233, ale velmi drahé. Používám 0.1uF keramické pro MAX232A (SMD) a 10uF electrolite nebo tantal pro MAX232. Chokedee ... โชค ดี ครับ

Oba Tan SZP a E-cap je v pořádku jsem se pokusil použít 1uF tan čepice a práce s počítačem KOM normálně. BR Keith

Můžete použít DS275 je méně než kondenzátor a velmi snadno

V mé zemi DS275 drahé také. Někdy mohu použít 74HC04 s PIC na přenosové rychlosti 11.920. Goodluck. Chokedee.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back