MAX232 s Spartan-3 xc3s400

D

dsMasoud

Guest
Jsem začal dělat Development Board jako SPATAN-3 Startovací sada XILINX.Musím to udělat, není jiná možnost pro mě, prosím, neříkejte mi, si můžete koupit, nebo něco takového.
Můj odkaz je xilinix dokument ug130, který obsahuje schémata rady, ale tam jsou některé zařízení, jako je MAX3232, ..která není k dispozici pro mě a musím je nahradit jinou.
Moje otázka zní:

je ocitnou používat MAX232 s xc3s400?pokud je to možné Mohu použít standardní obvod MAX232, který například použití s mikroprocesory?
nebo by měla upravit a je vhodný pro 3,3 Spartan-3?

Prosím, pomozte mi s vašimi průvodci, odkazy nebo schematické

S pozdravem

Je možné se připojit 3.3V zařízení s 5V zařízení ..
Připojeno je příkladem takového obvodu ..

Také mějte na paměti, že MAX232 je pouze 5V zařízení, takže budete muset předložit na 5 Vdc ..

S pozdravem,
IanP
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Připojení 5V MAX232device vstup 3,3 V výstup z Spartan lze provést přímo z nějaké problémy (pro zabezpečení můžete přidat sériový odpor asi 100 Ohm)
Připojení 5V MAX232 výstup na 3,3 vstup V Spartan vyžaduje malou úroveň řazení (Sparatn není 5V tolerantní).Jednoduchý sériový odpor na vstupní řádky funguje jako správný "úroveň řazení".To není tak elegantní řešení, ale levné a funguje to.Podívejte se na PS / 2 klávesnice připojení v Xilinx oryginal žádné Spartan developements desky.To je přesně stejné situaci, jak jste s vaším MAX232.Dalším způsobem je použití integrovaného úrovni posunovačů nebo IanP popsány tranzistorů.

bis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back