MAX756 provinding velmi nízká zesilovače

S

smeezekitty

Guest
Já používám vstup stabilní 1.4vdc a používat jej v režimu 3,3 V. Při připojení napájení, k mé velké radosti, dostal jsem 3.37v. Jsem připojil 1 ma vedl zatížení a dostal 3.2v a dioda svítí, ale zatím v pořádku. I připojil malý 3V rádio, které uvádí mezi 25 až 75 mA a výkon klesne na 0,8 V!

Zkuste to s odporovou zátěží - možná, že byl vysoký nárůst zapnutí. Zkontrolujte, zda máte svázané vypnutí PIN správně. Váš induktor hodnota může být nesprávné nebo pracovní neschopnosti se špičkový proud, který potřebujete. Keith

Já jsem za použití diagramu ale uzemnění pin 2. My induktor je domácí registr z šroubem se drát se zalomil kolem toho (čte 19μh). Odporovou zátěž i do napětí pod 1 volt. Já používám malé oranžové diody, 47μf stroage čepici.

Pokud jste seriál o induktor, který používáte, pak je opravdu nutné začít tam. Prodám nějaké vlastní komponenty. Také diody jsou charakteristické jiné než barevné. Keith

Dioda říká t4143. I dont vidět co je špatného na mých cívkou, ale i Wil si dobrý během několika týdnů.

Cívky se bude hrát velmi špatně při vysokých frekvencích a může nasytit na nízký proud. Můžete snadno větrem vlastní, ale musíte mít vlastní feritovým jádrem, jak to udělat, nebo Micrometals jádra železného prášku. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back