H
huozee
Guest
Dobrý den! Já jsem pracoval na projektu s využitím MBF200 snímač otisků prstů, mohu psát a číst senzoru registruje v režimu SPI například exactly.For, při čtení "CIDH", mohu dostat "0x20", když "CTRLC" je psát, jak 0x01, PIN P0 jde high.The Problém je, že když jsem si vzpomenout na sonsor není přerušit generated.The kód inicializace je zobrazena takto: void MBF200_init (void) {set_sensor_register (F_CTRLA, 0x00); set_sensor_register (F_THR, 0x48) / / Nastavení prahových hodnot set_sensor_register (F_CTRLB, FSENSOR_ENABLE | F_AUTOINCEN | F_AFDEN), Delay (40), / / zpoždění 40us / / nastavení parametrů set_sensor_register (F_DTR, 0x40) / / nastavení čas vybíjení set_sensor_register (F_DCR , 0x10) / / nastavení vybíjecího proudu set_sensor_register (F_PGC, 0x08) / / nastavení zisku set_sensor_register (F_ISR, 0x03) / / clr všechny čekající set_sensor_register (F_ICR, 0x11) / / prsty Detekce přerušení polarita je sestupná hrana, nebo Active nízká, prst detekce hran přerušení je aktivována, prsty detekce přerušení je úroveň riggered, prst detekce přerušení povoleno Delay (100);} Nevím, jak ajust parametrů, který může říct? Můj mail ID: huozee@hotmail.com Thx pozdravem Robin Huo