MCU a HomeAutomation hardware vzorů

J

Jean-Fernandes

Guest
Vážení pánové

Jsem rozvoj některých hardware návrhy na domácí automatizace pomocí xx51 deriváty.

Některé nápady

- Použijte telefonní linku k ovládání zařízení na dálku (např. CCTV matice, sequentials)
- Zapnutí / vypnutí zatížení
- Monitoring Alarmy události (PIR, atd. ..)

Chcete-li otevřít hlavy v této oblasti, prosím, umožňuje zobrazit novou IC od Motoroly
MM44BC373C / D.Jeho VHF / UHV video modulátor se výběr kanálu přes I2C (nejjednodušší ovládání).Přidání Maxxim matice přepínač, OSD a telefonní rozhraní u mít celý kamerový monitorovací systém.Č. dráty na konzoli, jen telefon.

Jde o

Jedná se o patentovaný nápad využít telefonní linku pro LAN v domácnosti.Je přijatelné, aby se jeden pro vlastní potřebu, ale nemůžete prodat bez povolení (za poplatek), od patnent majitele.

Co vedeny tuto myšlenku od bytí jako dobrý výrobek je ADSL, který používá stejný frekvenční rozsah a linky.

Můžete použít x-10 domácí automatizace protokolu.

pro více informací
http://www.mirochip.com

Vážení nadmutáNapříklad, když jsem kontaktování domů telefonní linky modem připojení k internetu.Je to chránit patent?
Naposledy upravil nebisman dne 12 září 2003 16:01; edited 1 krát v celkové

Hi nadmutá:

Proč ne používat elektrické vedení k přenosu dat?Myslím, že to jsou vhodné tak učinit, byl jsem experimentoval s použitím síly ST7535 linie poloduplexní modem, který je
velmi dobrý jednočipových řešení něco takového úkolu (max 2400 Baud)
Také se pracuje s 11,059 Xtal, takže můžete snadno připojit 8051 nebo megaAVR-16XX na něj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back