MCU, které je nejlepší pro výrobu univerzální měnič?

J

Jason-dong

Guest
Nízká cena, vysoký výkon, vysoká spolehlivost, prostor Vecter PWM výstup. Díky: |

Pro low-end měniče můžete využít Fujitsu Mikrokontrolér, který má 8 kanálů 10 bitů ADC, PWM výstupy a 16K blesk. číslo dílu je to MB89F202 a software, tj. Softune je zdarma ke stažení se v zastavěných C-kompilátor. Prostor pro provádění vektorových metodiky je třeba se podívat do jiných správce Fujitsu, který má vestavěný Deadtime úprav a také, které by mohly generovat potřebné 6 PWM výstup. Dalo by se podívat na www.fmal.fujitsu.com pro více informací nebo mi napište.

Díky. Jak se o Motorola, ADI, TI, Intel, Infineon? [Quote = sexytech] Pro low-end měniče můžete využít Fujitsu Mikrokontrolér, který má 8 kanálů 10 bitů ADC, PWM výstupy a 16K blesk. číslo dílu je to MB89F202 a software, tj. Softune je zdarma ke stažení se v zastavěných C-kompilátor. Prostor pro provádění vektorových metodiky je třeba se podívat do jiných správce Fujitsu, který má vestavěný Deadtime úprav a také, které by mohly generovat potřebné 6 PWM výstup. Dalo by se podívat na www.fmal.fujitsu.com pro více informací nebo mi napište. [/Quote]

Ahoj Použijte DSP56F8xxx od Freescale, že je napájení orinted zařízení nízkonákladové 2,5 $ @ 1K thay také několik moc aplikací a ref design + kód pro použití tohoto čipu jako regulátor výkonu, střídače, PWM, Účiník korektor atd. Všechno nejlepší Bobi

Hai, můžete se pokusit s PIC. Bude to ekonomické. Použili jsme PIC16f72. A já mám některé další Měniče mít. Jde. Gopi

Ahoj všem, díky za vaše informace. Můj cíl specifikace by měla být: SVPWM, 1k ~ 20k dopravce frequecy, 0 ~ 400Hz výstupní frekvence, dead-čas kompenzace algoritmus. Někdo má takový druh projektu zkušenosti? S pozdravem, Jason

Ahoj, jsi tam mnoho možností. Jedním z nich může být C2000 DSP rodiny od Texas Instrument. Mají některé aplikace poznámky jako svůj projekt. Jdi na www.ti.com , abyste získali více informací. Goodluck, Kieennx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back