mcuStudio Eclipse na multiplatformní IDE pro PIC MCU

O

octal

Guest
Ahoj, jen abyste věděli, že jsem přispíval plánování vydání první verze mcuStudio, Eclipse IDE založené, a já Napsal také dva odkazy na demo Flash. Vše je na mých webových stránkách http://www.pocketmt.com hezký den. Osmičkové (at) Pocketmt.com

Zgrabna obudowa typu transformers 'SteamBox', która może funkcjonować zarówno jako płaski desktop lub wąski mini tower, mieszcząca w sobie sporą kartę graficzną, napęd optyczny typu slot-in, zasilacz w standardzie SFX, trzy dyski 2.5'' i jeden 3.5'' oraz spore chłodzenie i płytę główną Mini-ITX. Da się zestawić taki komplet? Sprawdzimy to wraz ze ś...

Read more...

Dobrý den, díval jsem se na demo a vypadá to velmi promizing! Jaký je váš plán o licenci, cena?? Existuje plán zahrnuje suport pro ladění?? Gratulujeme! Na zdraví, Etienne

mcuStudio je zdarma .. je to GPL. Zdroje kódy budou k dispozici zdarma. Funguje na všech platformách podporovaných Eclipse. Až dosud jsem si vyzkoušel na Windows, Linux a MacOSX (na přítele G4). bude fungovat na všech platformách na čarodějnice gputils jsou k dispozici, a samozřejmě i pod Windows s gputils nebo mikročip nástroje. V ceně je 0 euro. Nicméně lidé jsou vybízeni, aby donnations. To mi pomůže strávit více času na doplnění tohoto software, a aby mě s poplatky internet hosting. Také v případě, můžu sbírat asi 200 nebo 300 euro, přidám rozdíl od kapsy ke koupi iMac, aby se plně testovací verzi MacOSX doma. Pro ladění, integrace Gpsim je ve velmi zralé fázi, bude to brzy skončí. Pro hardware debuggery a programátory, I "ll začít některé pluginy na jejich podporu. Ostatní lidé mohou rozvíjet také. Dám všechno, co a každý návrh na nové webové stránky Dám brzy on-line. Pozdravem osmičkové osmičkové (v ) pocketmt.com

Skvělá zpráva! Jakmile se nové webové stránky je otevřené, uvidíme, kde bych mohl přispět! Etienne díky

Každý přispěvatel je vítán:) Nacházíte se le Bienvenu:)

Salam, informujte mne o podporovaných jádra a kompilátor instrukční sady Gratulujeme a jde,

[Quote = eng.midofidodido] Salam, informujte mne o podporovaných jádra a kompilátor instrukční sady Gratulujeme a pokud jde o [/quote] Je to ve skutečnosti podporuje MPASM nástroje od Microchip a gputils. Pro instrukční sadu viz dokument buď MPASM nebo GPASM. S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back