Mechanismy energetické spojení mezi provozovateli přenosových linek?

A

Adun

Guest
Ahoj
Já jsem v současné době pracuje s přenosem filtrů line (páskové vedení filtr, které mají být konkrétní)

Vždycky jsem vidět knih / dokumentů / ostatní předměty říká něco jako nižší při analýze filtry s paralelních přenosových linek:

(1) SL1 a SL2 pár převážnou část energie signálu mezi I / O porty v blízkosti centra frekvence (viz obrázek 1 v příloze)
(2) Viz obr. 2 v příloze.

a mnoho dalších dokumentů / knihy / články

Pro mě je to magické "spojka" se zdá být velmi užitečným nástrojem při přípravě přenosu line filtry.Ale já nechápu mechanismus za to.A já jsem nemohl najít dobré reference vysvětlovat.

Takže by někdo laskavě vysvětlit, proč mi krátce /, jak může EM energie, které se připojuje mezi paralelními sousední přenosové vedení?explaination will be enough!

KVALITATIVNÍ
explaination bude stačit!Připravil jsem obr. 3 a 4 pro vaše pohodlí vysvětlení.

.

Plz vysvětlit např. zda a proč libovolné struktury na obr. 3, obr. 4 mohou mít kapelu-pass chování od spojovacího bodu energie názor.Nebo by mohl někdo navrhnout nějaký dobrý odkaz, který stanoví, QUALILTATIVE vysvětlení?Cítím, kvantitativní analytické metody založené na jeho Maxwellovy rovnice jsou na mě moc teď.Přezbrojení.

Tato 'spojka' koncept byl pronásleduje mě jako věčnost.Plz pomoci!
Být zavázán tebe tolik!
Adun

Ahoj může někdo doporučit mi fórum, kde mohu požádat výše uvedenou otázku plz?

Můžete použít distribuovat koncentrovaný prvky analýzy vedení.protože přenosové vedení může být rovnocenné, pokud ciruit kaskády RLCG, a mezi sousedními dvěma řádky existuje vzájemné kapacity a vzájemné indukčnosti, a pak spojky účinky objeví.Jiný způsob je pomocí mikrovlnné teorie, protože linka přenášet signály, že by elektromagnetická pole v okolí vedení, když frekvence je nízká, vzdálenost mezi dvěma sousedními řádky je poměrně málo ve srovnání s vlnovou délkou, pak spojovací efekty lze zanedbat , ale frekvence jde vyšší, pak vzdálenost mezi sousedními řádky je poměrně velká v porovnání s vlnovou délkou, pak energie dopravce linky signál omezuje kolem trati, takže spojení účinky nelze opomenout.Myslím, že je mechanismus energie spojky mezi přenosové linky.doufám, že vám mohou pomoci

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back