Mehdi z Íránu Hledání O digsilent moc factori v sked

Jaký je tvůj příspěvek má znamenat? Ptáte se co? Musíte pouze za předpokladu, e-mail a název jste používali nemá smysl. Alex

Dobrý den, jsem z mramini Kerman, Írán pracuji pro elektrické distribuční společnosti, které využívají energie z výroby digsilent software k tomu studding o distribuční sítě. Ale já mám problém s tímto programem: Používáme GIS (Jedná se o databázi tvoří statická data sítě), aby studding o distribuční soustavy. Ale tato banka není k dispozici datovou linku nebo impedanční matice, takže mám převést statická data do souboru ve formátu ". DLE" pomocí modulu konvertoru a pak jsem ji otevřete (. DLE) v továrně a digsilent moci přečíst R a X (rezistance a reaktance), každé z nich se vytvoří řadu Data Matrix. (pravým kliknutím na sekce a číst je na kartě Edit). je obtížné a je třeba mnoho času, protože existuje mnoho částí pro některé sítě. Teď jsem se pod otázku: Jak mohu získat impedance (nebo line data) Matrix pro převedené sítě digsilent? Existuje jednoduchý způsob? Prosím, veď mě díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back