Metody pro zkoušení antén

A

ashokone

Guest
ahoj všichni, zatímco já hledám nástroj pro návrh antény jsem našel mnoho jako HFSS, Agilent, cSt atd. v těchto nástrojů jsme schopni navrhnout libovolnou anténu a my můžeme získat s vlastnostmi této antény jako etc záření patteren moje otázka je, jak můžeme test této antény podle návrhu? r je nějaká metoda udělat test plz pomoc

Ahoj, Prvním způsobem je ověření vaší antény impedanci / gigabitových ... Můžete to udělat s "Antenna Analyzer", nebo více generell VNA_Vector síťového analyzátoru. Na druhé místo, budete se muset podívat na vlastnosti, budete potřebovat dokázal (RFI zdarma, tichý) prostředí, nebo "HF-komora", a širokopásmové tj. generátorů signálů / komunikace testovací přijímače ... Můžete si najít nějaké nástroje do Rohde & Schwarz, HP a mnoho menších, specializovaných dodavatelů ... K.

díky za odpověď hi, jak udělat anténní testování, které je musím přenášet data přes anténu a přijímat odpovídající údaje na receiver.how to udělat, je tam nějaký nástroj, který podporuje to? plz dejte mi vědět

Hali, kontrola pls Rohde + Schwarz / Agilent ... a pro komunikaci, tj. tester, najdete na webových stranách určené nástroje pro Mobill, WiFi a jiné kódování a blokové výjimce (s Bit Testery chybovosti) ... K.

Existuje mnoho zkušebních laboratoří kolem toho bude mít anténu, vyzkoušet a poskytnout podrobné grafy směru zisk vs. Pokud chcete udělat sami, budete potřebovat: mechanické rotátoru zdroj signálu přijímač kalibrovaný gain rohy nějaké zvukotěsné komoře nad převodovkou lze spustit z několika tisíc dolarů na stovky tisíc dolarů, v závislosti na tom, jak přesně budete chtít Měření být.

u můžete vyzkoušet anténu na VNA od Agilent .. na VNA mohou měřit u S11. V závislosti na výsledcích S11 u může řešit signál .... pro lepší výkon u měli používat odpovídající komponenty v souladu antény krmiv .... Pro více informací můžete použít u této žádosti na vědomí ...... http://www.sunlordinc.com/english/upfile/20096216413742011.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back