mi pomoci s mým PC

M

marsvoltaire

Guest
Mám problém s mým PC.Vždy začnu PC vždy vypne při nakládce mého OS (Windows XP).Poté, co jsem viděl Windows XP logo zatížení mi na obrazovce na více či méně 5 sekund, to prostě vypnout a není zobrazení na monitoru.Co by mohlo být příčinou, že?Budu, aby nahradily hardware .... Pomozte mi Pls .... Díky

Je to pravděpodobně přehřívá.Zkontrolujte si CPU fan jako první.
To by mohlo být přehřívání v jiných složek.Zkontrolujte, zda vaše chladiče atd. ..

Snažte se re-start pomocí ASR disk ..a uvidíte, jak to chodí ..

Citace:

Windows XP

Zde záchranného disku se nazývá ASR (Automated System Recovery) disk.
Tento disk lze vytvořit pouze, když budete mít zálohu vašeho systému souborů.
Pro stejné, jděte na Start> Programy> Příslušenství> Systémové nástroje> Backup.
Z nabídky Nástroje vyberte ASR průvodce a přijmout zálohování souborů.
Můžete si vytvořit disk pro spuštění systému v režimu MS-DOS kliknutím pravým tlačítkem myši na ikonu diskety, vybrat formát volby a pak kontrola Vytvořit disk na start v MS_DOS jediná možnost.Při používání záchranných disků, nezapomeňte, že pokud váš systém havaruje, budete také potřebovat instalační CD Windows pro kompletní obnovu svého OS.

marsvoltaire napsal:

Mám problém s mým PC.
Vždy začnu PC vždy vypne při nakládce mého OS (Windows XP).
Poté, co jsem viděl Windows XP logo zatížení mi na obrazovce na více či méně 5 sekund, to prostě vypnout a není zobrazení na monitoru.
Co by mohlo být příčinou, že?
Budu, aby nahradily hardware .... Pomozte mi Pls .... Díky

marsvoltaire napsal:

Mám problém s mým PC.
Vždy začnu PC vždy vypne při nakládce mého OS (Windows XP).
Poté, co jsem viděl Windows XP logo zatížení mi na obrazovce na více či méně 5 sekund, to prostě vypnout a není zobrazení na monitoru.
Co by mohlo být příčinou, že?
Budu, aby nahradily hardware .... Pomozte mi Pls .... Díky

Nejprve nejrychlejší a simplast vay je mohli prověřit své oc zdravotním stavu v BIOSu (při startu podržte klávesu Del nebo F8 na některých systémech), bios shuld otevřít pc zdraví stsatus menu.Pokud je počítač oveheating budete mít možnost vidět to!
Pak jsem sugest jdete a získat kive kinux oc CD, jako je Knoppix nebo Ubuntu.

/ shutdown it.

Bota počítače z tohoto live os-li váš hardware je v pořádku pak váš Linux poběží na chvíli biffore YOU!
/ vypnutí to.Pouze v tomto případě vyplývá, že vaše windos oddílu corupt a budete muset přeinstalovat systém Windows;]

Váš systém má některé důležité OS soubory, které jsou odstraněny, nebo byly poškozené .. tyto soubory jsou přitažené za vlasy systémem, kdykoli se ukáže na .. po načtení ntoskrnl.exe, který se nachází ve složce System32, to vypne,, tak jsem k závěru, že váš počítač je nutné přeinstalovat Windows XP, nebo pokud je to možné, lze opravit pomocí systému Windows XP disk ..

Ahoj,
1-Nejprve zkontrolujte ventilátor procesoru a jeho rychlost, je-li v pořádku, pak,
2-Zkuste se přihlásit do operačního systému v nouzovém režimu (stiskněte F8 při bootování a zkontrolujte nejnovější přidání nebo odebrání programů na vašem systému (Některé programy mohou způsobit problémy, pokud jsou instalovány nebo když tam komponenty nejsou správně odstraněn), pokud existuje byly problémy se nepokoušejte opravit
Rovněž se snaží kontrolovat přítomnost spyware,
Také to může být virus
3 - pokusit se opravit stávající okna os disk
4-nakonec to může být apower dodávky nebo ram problém (zřídka se vyskytují)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back