mi prosím poradit!

T

Tan

Guest
Nazdar
Jsem Design Engineer (pracuje na VHDL, foga programování). Mám znalosti o verilog a ladění nástrojů jako chipscope.I také zájem o vzdělávání v hloubce EDK, jak jsem jen velmi málo znalostí v that.I ztratila svoji práci a nyní i jsem doma.
Chci okartáčovat mé schopnosti a zlepšit nový skills.I am plánování naučit systém verilog sám, i dont vědět, zda je relevantní pro moji předmětem nebo not.I vím existuje mnoho dalších možností se učit, jako je systém C, shell skript jazyk C ..... etc.Please naznačují mi nichž jeden soots mě tak, že když přijdou i další příležitost by měl být schopen vykonávat dobře a měli by alespoň vidět moje dovednost nastavit a zavolej mi na interview.I chcete znát Současný trend, že i tak může zlepšit sám na to.
Netrpělivě čekají na vaše odpovědi ...
Děkujeme vám

Tan,

Líto, že o vás ztratí svou práci.Doufejme,
že najdete něco rychle!

Byl jsem pomocí VHDL / Verilog a vypnutí po dobu delší než 10 let.I já jsem se zajímají o učení systému C, ale nejsem jistý, že by vám výhodu nad ostatními uchazeči, pokud jste konkrétně jde o systém C postavení.

Vypadá to, že hodně lidí, které se dělají FPGA prací v těchto dnech končí buď s mikroprocesoru na desce nebo v FPGA sama.Pokud nevíte, C, myslím,
že vzdělávání, které dovednosti by se vám mnohem více, než věděl systému obchodovatelných C. Hlavně učení, jak se program v oblasti vestavěných systémů, u nichž máte omezené paměti a na rozhraní k hardwaru.Můžete získat dev kitů pro 8/16-bit microprossors méně než 100 dolarů v těchto dnech.

Také
s vědomím, skriptovací jazyk jako Perl nebo python jsou užitečné (obchodovatelné) dovednosti, které nejsou tak dlouho vyzvednout.

Radix

Mockrát vám děkuji za vaše cenné rady a budu sledovat it.Yes,
budu zlepšovat můj jazyk C a naučit skriptování stejně.
Díky ještě jednou.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back