Microcontroller a Visual Basic

M

Maverickmax

Guest
Šťastný Nový Rok kluci .... Je možné rozhraní mikrokontroléru čip s Visual Basic i já program v jazyce C? Pokud je to možné, prosím, můžete mi žádný odkaz na nějaké návody? Maverickmax

Ne, pokud vím. Viděl jsem Java / C / Basic v UCS, ale VB. Jedinou výhodou je rychlá VB GUI rozvoj. UC nemá GUI mluvit.

Vážení Maverickmax, není možné, aby intreface MCU VB-li kód v C. Pokud jste kód VB pak jen to je možné spojit MCU na VB. S pozdravem.

to je možné ... pro MCU mluvit VB, můžete použít mscomm

Ahoj Muko i já jsem zajímá o to, jak MCU mluvit VB můžete použít mscomm Můžete mi prosím poskytnout mi nějaký kód například z VB.net (mscomm) nebo link Díky

[Quote = ravi_p] I já zajímá o to, jak MCU mluvit VB můžete použít mscomm Můžete mi prosím poskytnout mi nějaký kód například z VB.net (mscomm) nebo jakéhokoliv odkazu [/quote] Myslím, že jsme nemohli najít mscomm kontrolu VB.net. Pls opravte mě, jestli se mýlím. Některé informace naleznete zde: http://www.codeworks.it/net/VBNetRs232.htm

máte 2 různé jazyky: jeden pro PIC (ASM základní Pascal C apod.), jeden pro PC (VB Delphi cpp atd.) žádný vztah mezi těmito dvěma jazyky Pokud jste kód PIC v jazyce C je možné rozhraní s jakýmkoli jazykem straně PC, VB například

"Žádný vztah mezi těmito dvěma jazyky Pokud jste kód PIC v jazyce C je možné propojení s PC nějaké vedlejší jazyk, VB například" Jediné, co musíte udělat, je implemeting protokol pro MCU a straně PC. Protokol musí být shodný se jazyky

Ano, je to pravda, není tam žádný vztah mezi dvěma jazyky, ale můžete vždy rozhraní těchto dvou systémů pomocí různých jazycích pomocí společné komunikační protokol. Můžete použít UART, USB a další komunikační protokoly, je komunikace vládne protokolů není programovací jazyk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back