Microsoft Windows nereaguje?

D

deviddiya

Guest
Mám Dell přenosný počítač s Windows 7 na to, o rok a půl starý. Když jsem se otočil ho na ráno, desktop přišel, ale nic by se otevřít nebo reagovat. Po několika minutách, zpráva vyskočila říká "aplikace Microsoft Windows neodpovídá." Obrazovka pak jde zcela modrá. To bude dělat, že pokaždé, když jsem zapněte počítač. V současné době jsem v nouzovém režimu, který se zdá, že funguje. Běžel jsem pár antivirových programů a nebylo nalezeno nic. Co ve světě se děje s mým počítačem a jak mohu opravit?!?

Pokud u moci přihlásit v nouzovém režimu není jeho hardwarový problém. Vaše kolo je naprosto v pořádku. Jen se systémem Windows 7 Bootable DVD a udělat úhledný vlastní instalaci ve stejném oddílu, kde OS soubory jsou již existujících. Všechno nejlepší.

Mám Dell přenosný počítač s Windows 7 na to, o rok a půl starý. Když jsem se otočil ho na ráno, desktop přišel, ale nic by se otevřít nebo reagovat. Po několika minutách, zpráva vyskočila říká "aplikace Microsoft Windows neodpovídá." Obrazovka pak jde zcela modrá. To bude dělat, že pokaždé, když jsem zapněte počítač. V současné době jsem v nouzovém režimu, který se zdá, že funguje. Běžel jsem pár antivirových programů a nebylo nalezeno nic. Co ve světě se děje s mým počítačem a jak mohu opravit?!?
jsem stál před problémem dříve, ale když jsem restartovat počítač, byl stanoven problém. Můžete najít nějaký počítačový expert, abyste zjistili, zda to.

Jsem si, že podobný problém taky na mém computer.I přinesl ji znalce a můj problém byl snadno opravit teď.

Ahoj, jsem nový na fóru i, navrhuji, abyste restartoval vám Lap a přeinstalovat systém Windows 7 s Windows 7 bootovací CD. Hledáte pozitivní reponses od ostatních členů

Tento problém se často vyskytuje s Dell notebooky .. Nejlepší věc je přeinstalaci OS

restart je řešení všichni odborníci udělat to samé "NENÍ odborník jakéhokoliv oboru, prostě to udělej tak, že udivuje vás"

[URL = "http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8"] lighthearted odpověď [/URL] (dobře, že je pátek).

ubuntu má vlastní výhody a nevýhody, takže soustružení do nich není prvočíslo řešení jak teď, protože možná víte ne všechny softwary nyní podporuje ubuntu os v budoucnu můžeme vidět boom, ale stále oken má výhodu nad ubuntu cos křížové platfrom příroda

Nejlepší způsob, jak formátovat nebo použijte obnovení cd.This je způsob, jak dostat své pc update.otherwise Restore použití. [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile Apps rozvoj [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile Application Development [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile App Development [/URL]

Co Prasanth je správné, re-instalaci OS v žádném z disků je recommendale!

Máte viry / trojské koně uvnitř, změnit antivirus s některými dobře. Ale teď se snaží spustit explorer.exe z běhu příkazového CTRL + ALT + DELETE a pak nový úkol ..... se snaží odstranit viry a zabít všechny non OS procesy a služby. Explorer.exe přinese zpět desktop shell s ikonami a úloh bar. Pomocí nástroje Msconfig zakázat některé non OS programy po spuštění, .... Přeinstalovat OS, a využít dicent antivirový software.

trojské koně a některé speciální malware tuto rekvizitu jako peter již dříve řekl, ale jeho příspěvek má více jasné kroky následovat v nesnázích natáčení emisní 1 chybu všichni je, že my dont aktualizovat náš antivirový databázi, která je také důvodem této chyby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back