mikrokontrolér a hlučném prostředí ...

N

narbeh_rob

Guest
Ahoj mám problém v mém projektu .... : Cry: I design obvod, který používají relé 7 a Atmel 89c4051 (i 89s52) mikroprocesor a uln2003, které řídí relé. Tento obvod by měl pracovat v blízkosti plynového sporáku. Vše je OK, dokud plynový sporák elektrická jiskra generátory aktivovat pro spalování zemního plynu na ... V současné době jde v systému abnormální (reset, zastavení nebo změna funkce nebo se undefined function ...), ale když jsem dal systém daleko od plynový sporák funguje dobrý ... Zdá se, že elektromagnetické s jiskrou generátorem dělat problémy ... Je známo, každý subjekt, co se děje, a co mám dělat, aby se zabránilo to?

Snažte se chránit alespoň své Crystal kusu kovu, pokud existuje. Obvod krystalu jsou vždy slabým místem každého mikrosystému. také udržovat čistou desce by mohl pomoci.

Ahoj, jsem nedávno navrhl rady pro napětí 30kV elektřiny využitím PIC. Měl jsem dělal desku s pevnou deskou umělé země. Dokonce i tehdy, když je zapalování, pokud si s sebou vzít prst v blízkosti mikro aniž byste se dotkli, EMF používá pro pár pro mikro a obnovit. Ještě důležitější Měl jsem uzavřené celé PCB v kovové krabici (Faradayova klec) s otvory vmany malé dráty, místo jednoho velkého hole.There nebyl žádný problém po tomto. Doufám, že to pomůže

Ahoj 1 - používají velké GND pro svůj projekt 2 - ujistěte se, že se rellay bypass diody v ciol (použití bypass diody z ULN) 3 - použití filtru v napájení: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back