Mikrokontrolér FPGA pro začátečníka

S

siongboon

Guest
Ahoj,

Mám zájem se učit FPGA, a jež by chtěl hledat opinon
na FPGA IC se učit.
Dozvím, že si někteří FPGA přichází s mikrokontrolérem / Vlastnosti procesoru,
která by měla být docela zajímavé se dozvědět.

Do někdo nějaké doporučení pro jednoduché FPGA mikrokontroléru
že by byl dobrý start pro začátečníky?

Děkuju.
Siong Boon

Hai siongboon,

Přejděte na odkaz dané belowlearn o základech FPGAhttp://www.altera.com/servlets/searchcourse?num=103&start=0&total=103&forwardto=coursecatalog&showall=1

šek Virtex-2 pro, Virtex-4 a Virtex-5 zařízení od firmy Xilinx

Ahoj,
Doporučuji vám začít levné palubě.Možná Spartan.Pokud jde o
mikrokontroléru, můžete vždy použít část logiky instantiate jeden ...

Pavlos

ahoj
Myslím, že nejlepší pro FPGA naučit perfektně se zapojit drobet vysoké úrovni FPGA projektu a studie výuka index a pravidla Verilog nebo VHDL, že jste se koncept o komplikovat algoritmu

Zjistil jsem, že se stejným způsobem velmi silně

Navrhuji vám, Verilog a práce s ISE 9.1 a ModelSim pro simulaci

dobrý louck

Pokud jste opravdu nemají ponětí, co FPGA je, pak by to mohlo být dobrou volbou pro začátek s nízkou vstupní bod.become a good FPGA designer.

Vím, že FPGA podnikání je 'horké', ale pokud nerozumíte omezení, bude vám nikdy nestane
dobrým FPGA Designer.Viděl jsem spoustu kódu z tzv. FPGA programátoři, aby přemýšleli o FPGA design jako velká 32-bit mikrokontrolér a lepidlo logiku.
Stejný problém s vyšší programovací jazyky, jako je System-C.Pittfall je, že nemusíte přemýšlet o logice ještě.

Takže, prosím, cource (online, ve společnosti, pro kterou pracujete, ...) na základě levné palubě FPGA (podívejte se na Xilinx, Altera, Lattice, Actel).Mají všechny sestavy pod 300 dolarů.

Pokuste se začnou blikat LED, aby běžící displej, čas boje, podařilo GPIO, UART, PWM, ...
Pokud můžete simulovat (funkční a časování), umístit jej na palubu, co se stane.Pak je na čase provést skok ve vloženém jádra jako SerDes, UC, UP.

A ...

používat toto fórum, které vám pomohou dále v kouzelném světě programovatelných logických.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back