mikrokontrolér zabezpečení založené na systémy využívající vysokofrekvenční komunikace

S

sarig

Guest
Ahoj všichni! Já jsem poslední rok EEE student inženýrství. Teze jsou můj projekt detaily. 1. Mám 2 8051 desek mikrokontroléru rozvoje a 2 RF vysílače (9600 přenosová rychlost poloviční duplex) 2.Pokud i stisknutím spínače na mé microcontrollerA, měl by požádat o heslo, které se zobrazí na LCD displeji s rozhraním palubě. 3.When i zadejte heslo pomocí klávesnice microcontrolerA, měl by jej předá mikrokontroléru B, které by potvrzovaly, heslo a odešle zpět heslo ověřené zprávy microA zároveň microcontrollerB by měl řídit motorové k ní připojeny. Doufám, že jsem jasně s mým projektem Laskavě mi pomohl napsat program v C pro tento projekt im plánujete používat kompilátor Keil C51:.. Cry: Hledáte kladnou odpověď co nejdříve. Díky předem. sarig:-D

umístit kód, který jste dělali doposud. si myslíte, že nám dokončení projektu pro vás?? První rozhraní, klávesnice na regulátoru a číst data z něj .. ukládat data v poli. odeslat data prostřednictvím RF. ukládat data po obdržení na druhé straně ... do porovnání. a pohon motoru. Použijte ULN2803 k pohonu motorových vozidel.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 16:16 ---------- Předchozí příspěvek byl v 16:07 ----------</span></span>
[url = http://www.radiolocman.com/shem/search.html?q=pic&rz=0210&sr=d&adq=1] Schéma mikrokontroléry PIC [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back