Mikropáskové antény historie

A

aleksey0131

Guest
Dobrý den! Zda někdo může navrhnout knih či jiných zdrojů, kde bych mohl najít informace o přezkum týkající se mikropáskového (patch) antény historie?

Děkuji za odkaz, jsem našel několik užitečných informací o strukturách anténa, metod navrhování a CAD software. Ale bohužel, jsem nenašla žádné informace o historickém vývoji patch antény.

[Quote = aleksey0131] Děkuji za odkaz, jsem našel několik užitečných informací o strukturách anténa, metod navrhování a CAD software. Ale bohužel, jsem nenašla žádné informace o historickém vývoji patch antény. [/Quote] Přiložené zde je historie mikropáskové antény od Mikropásková design antény Příručka o Bahl bhartia

Děkuji vám! Mám tuto knihu, a již použity informace ze tam. Může být si pamatujete jinou sourses: D

Tyto antény byly použity kolem roku 1960 zpět do vesmíru rakety a na vojenské tanky. První byla pro snížení odporu vzduchu a druhý pro snížení bitevním poli škody na komunikační systémy.

Děkuji vám za pozornost k tomuto tématu! Ačkoli je velmi málo informací o tomto tématu, jsem udělal recenzi. Doufám, že to bude stačit.

Hans Schantz má zajímavou historii anténu ve své knize o antén ZČU. Tam může být dost, na mikropáskové antény, aby byly užitečné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back