mikrovlnným systémem design [hmoty-vybavení HLP]

• Thread starter the_risk_master
  • Start date
T

the_risk_master

Guest
Ahoj bratři a sestry (podobný),

Já jsem do návrhu komunikačních systémů s využitím mikrovlnné trouby, a já jsem trochu nového v této oblasti.Můj tým se již počítá a mapovány naše comm stránky a mít profilované zmapovány, vypočtená odkaz rozpočty, ztráty, spolehlivost systému ...
atd. teď jsem přidělen vybrat zařízení, které budou umístěny v místech jsme plánované ...Jsem přezkoumání některých produktů, Andrew (komunikace RF společnost) ...

To je můj názor:

V comm design, můžete si kluci navrhnout některé parametry nebo úvahy zvolit určité zařízení, musíme použít ...např.Jaké jsou výhody a nevýhody v vlnovody pro rectagular nebo eliptické, o jaký druh koaxiálního kabelu je vhodné, takové věci ....

Nemám problémy při výběru RF zesilovače, slučovače nebo nádobí protože jsem vypočítat aby vyhovoval našim požadavkům, tak můj hlavní problém zde je přenos LINES které mají být použityDíky předem a míru!
the_risk_master

Hlavní problém s přenosem linka je, jak velké ztráty můžete tolerovat ve vašem design frekvenci.Pokud váš přijímač LNA není připojen na anténu, pak každý dB kabelové ztráty zvýší přijímač hluku částce dB.Pro vysílač, je to moc plýtvání ve formě tepla.

Co takhle v vlnovody, co je výhoda a nevýhody při použití pružné nebo tuhé, elipsovitého nebo obdélníkový vlnovody?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back