miniaturizované Wilkinson moc dělič

N

Nicholas_UTM

Guest
Ahoj přátelé,
Jsem Nicholas od University technologie Malajsie.Já dělám svou poslední rok projektu na 2-pásmový miniaturizované moc divider.I Wilkinson mít několik zmatek a potřebují pomoc.I podařilo získat výsledky níže:
S11 =- 32dB
S22 =- 26dB
S33 =- 26dB
S12, S21, S13, S31 =- 3,01 dB
S23, S32 =- 30dB

Jsme předpokládat dostat stejný S-hodnoty parametrů pro S11, S22 a S33? Pokud valueare není stejný jako výše, whatwill být problém?
Vložením do drážky dispozičního řešení, i řídit toget téměř stejnou hodnotu pro returnloss.Is to lepší?, Protože jsem viděl návrhy s téměř stejnou hodnotu a vzorů s různými hodnotami.
Další otázkou je, za předpokladu, že 10% ztrátu výkonu na každém výstupu paže, je itstill přijatelná v průmyslu na 40%: 40% stejného výkonu split?
Děkuji za pomoc!

Vypadá dobře na mě.Vzhledem k symetrii, byste očekávat S22 a S33 být totožné v obou fázi a velikosti, ale S11 může být zcela odlišný.

Zkuste simulovat výsledky s obvodem ztrátou, a uvidíme, jestli si ještě jako výkon.

Ahoj Nicholas,

Souhlasím s biff44.Pro bezztrátový model výsledky jsou spravedlivé dost.
Zkuste se zavádějí dielektrických a ztráty ve vedení, aby váš model, a poté, co se stane.
% 10 precent ztráty zní trochu vysoká pro "malé" dělič, ale záleží na konkrétní design.Například, s nízkým výkonem aplikace může utrpět ztráty, bez přehřátí obvodu, zatímco vysoký výkon aplikace bude pravděpodobně tát obvodu.

Pokuste se pomocí různých substrátů a design minimální ztrátou model.
Za předpokladu, že se rozhodnete dělič podle mikropáskové, můžete si najít dobrou kalkulačku zde:

http://mcalc.sourceforge.net/

Hodně štěstí,
P.

Navrhuji Genesys simulovat, že dodávky mnoho
užitečná věc

HI,

Navrhuji, aby vám není GENESYS brát ADS, že je silnější a více platí
V poslední době jsem design Wilkinson splitter 300MHz na 3GHz na microtrip (FR4) ...
A poté, co jsem vyprodukoval mám přesně stejný výsledek jako v simulaci ...

David

S11 =- 32dB
S22 =- 26dB
S33 =- 26dB
S12, S21, S13, S31 =- 3,01 dB
S23, S32 =- 30dB

Jsme předpokládat dostat stejný S-hodnoty parametrů pro S11, S22 a S33?Ne. Byste neměli dostat na stejnou hodnotu pro tento parametr 3, S22 a S33, musí být stejná, zatímco S11 se musí lišitPokud hodnoty nejsou stejné jako výše, whatwill být problém?

Jedna ruka by mohla být delší, než ostatní, nebo prakticky výroby může být problémVložením do drážky dispozičního řešení, i řídit toget téměř stejnou hodnotu pro returnloss.Is to lepší?

Ne, měli byste si téměř stejný jako shematics si obstarávat dobrý modelprotože jsem viděl návrhy s téměř stejnou hodnotu a vzorů s různými hodnotami.

Rozložení je dobrý EM simulátor, bude vám výsledek, který by mohl podobat přesný výsledek dostanete, jakmile vyrobenéDalší otázkou je, za předpokladu, že 10% ztrátu výkonu na každém výstupu paže, je itstill přijatelná v průmyslu na 40%: 40% stejného výkonu split?

Ehm ... moc dělič by neměly konzumovat hodně síly.[/b]

Pokud máte problém s tam musí být něco v nepořádku s vaším modelem
[/ b]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back