Minimální délka tranzistor může být použit v technologii CMOS

K

katrin

Guest
Já používám 0.35u CMOS technologie. Minimální délka je tranzistor 0.5um co najdu je aktuální pokračování přes tranzistor se dramaticky změní, když tranzistor délka je jen sníží z 0,6 až 0.5u. Je to pro mě matoucí. Zajímalo by mě, je to proto, že design kit zajišťuje velmi speciální model pro tranzistor s minimální délkou (0.5u)? Při délce MOSFET je příliš krátký, je jeho výkon s dědictvím Vds nebo nějaké jiné faktory výrazně?

Hallo Hallo, min. brána délka tranzistoru je 0.35μ WRT technologie využívající. Věřím, že 0,5 μ není min. Délka Ur tranzistoru. U lze použít min. délka, ale u tranzistoru by měl být opatrný, pokud u použití. bcoz kanálů modulace hraje velkou roli, pokud u použití min. délka, odpovídající je i další problém. Co se týče

Ahoj v mnoha aplikacích "Analog Design", ale není digitální, ale je užitečné zvýšit délku, například, můžete zvýšit výkon odpor proudové zrcadlo tímto způsobem, ale jak říkáte, může to zvýšit min požadované výstupní napětí a tím omezit výstup houpačka.

Vážení Katrin: Zkontrolujte prosím, zda model jsou použity 3,3 nebo 5V napájení? Když jsem se použít 5V MOS s 0.35um procesu min délka 0.5um. mpig

[Quote = Katrin] Zajímalo by mě, je to proto, že design kit zajišťuje velmi speciální model pro tranzistor s minimální délkou (0.5u)? Při délce MOSFET je příliš krátký, je jeho výkon s dědictvím Vds nebo nějaké jiné faktory výrazně? [/quote] jeho, protože v krátké délce kanálu vedlejší účinky převládají .. jak jsme derease délku transisto snižuje VT, které způsobují větší spotřebu energie tranzistor .. tato role Vt off je vysoká kanál elektrickým polem, je menší délka kanálu podporována brány ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back