Minimalizace Zpět EMF v PWM provozované stejnosměrným motorem

H

hshah8970

Guest
Dobrý den všem. Jsem provoz stejnosměrný motor přes PWM signál, ale já jsem před problémem, pokud jde o zadní EMF generovaný motorem DC. V ideálním případě, já chci zpátky eliminován EMF. V současné době, kdy jsem se připojit osciloskop přes motor, zjistil jsem, že napětí na motoru nikdy nedosáhne nuly. Když PWM průběh je LOW, motor neustále v pohybu a my si četbu zadní EMF na osciloskopu. Je nějaký způsob, jak v které jsem mohl minimalizovat Back EMF tak, aby průběh celé motoru se podobá normální HIGH-LOW PWM signál? Jsem připojování snímku pro váš odkaz. Horní křivka je to, co jsem pozorovat přes motor. Všimněte si, jak to nikdy dosáhne nuly (nula je označen šipkou s označením '1 'vlevo) vzhledem k tomu, průběh aplikovaný se zobrazí pod ní, která dosáhne nuly, jako by to měl (šipka označeny '2' označuje nula pro tuto vlnu). PS Já také ocení návrhy na odstranění těchto napěťové špičky. [PŘIPOJIT = CONFIG] 79518 [/ATTACH]

Proč jste obavy, že napětí není k nule? To nemá žádný vliv na provoz motoru z PWM signálu. Hroty lze pravděpodobně snížit malým kondenzátorem (řekněme 0.01uF) přes výstupu zesilovače.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back