mirostrip anténa použitelné pro WiFi

A

arsi15

Guest
HI každý ....... Chtěl jsem jen vědět, že počasí 2,4 GHz operační mikropáskové anténa s šířkou pásma 15-20 MHz je použitelný pro bezdrátové základnové stanice internet nebo ne ......... .. prosím, i třeba některé vážné radu
díky

Když říkáte, WIFI I předpokládat, je 802,11, jen vyjasnit.Kapela
za 802,11 kolem 83 MHz, ovšem v kanálu je cca 23 MHz.
Pokud jste předpokládat, anténa bude fungovat pouze v jedné pevné kanál y ne
zbytek 10 z nich, pak je OK.V opačném případě není vhodná.

V první řadě je těžké uvěřit, že reálný svět mikropáskové antény (na cokoliv substrát) může dosáhnout 0,6% šířky pásma.

Chcete-li vfone,

Máte naprostou pravdu o tomto konkrétním případě.0,6% šířky pásma odpovídá asi 167 naloženo Q. Tvorba mikropáskové prvcích s takovými naloženo Q na dobré substrát je možné a není tak náročný úkol, ale pro skutečné transceiveru s zabudovanou anténu, to může být problém.

ok umožňuje jen říct, že jsem se také početně Tato anténa s tímto hodně šířky pásma, a to je dobře rezonující poté, co další problémy, za to ve svých pracovních ..... a já jsem; t dostat své body o kanálech pásma .. .. můžete vysvětlit i na mě trochu ..... jallem

Podívejte se zde:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=301486&highlight=&sid=31f3cf2bf331662ed370e928034ca95f

Moje učitelka mě požádala, abych design obdélníkový nebo čtvercový patch na 1.8G
Mám pouze-6dB návratu ztráty určené frekvenci -20 t0-30dB blázen špiček pro některé kmitočty vyšší než 5GHz pomocí HFSS.Čistka byla od 1 do 10g.
Jsem přilepená, a nevíte, jak zlepšit můj návrh.
Jakýkoliv pomoci tam?

kizm12 napsal:

Moje učitelka mě požádala, abych design obdélníkový nebo čtvercový patch na 1.8G

Mám pouze-6dB návratu ztráty určené frekvenci -20 t0-30dB blázen špiček pro některé kmitočty vyšší než 5GHz pomocí HFSS.
Čistka byla od 1 do 10g.

Jsem přilepená, a nevíte, jak zlepšit můj návrh.

Jakýkoliv pomoci tam?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back